Znáte Studio Onoma? Nově se tak jmenuje Square Enix Montréal
Novinka Znáte Studio Onoma? Nově se tak jmenuje Square Enix Montréal

Znáte Studio Onoma? Nově se tak jmenuje Square Enix Montréal

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

K přejmenování dochází po koupi Embracerem.

Reklama

Vzhledem k tomu, že Square Enix Montréal už nějakou dobu nepatřil společnosti Square Enix, rebranding týmu se přímo nabízel. Studio, které stojí za mobilními tituly jako Hitman: Sniper a Lara Croft Go, nově nese přízvisko Onoma. Studio tak podle vlastních slov vstupuje do nové kapitoly existence.

Na webových stránkách vývojářů se poměrně do detailu popisuje význam názvu, který v řečtině znamená jméno, jež symbolizuje nekonečné možnosti, proces rebrandingu, grafická stylizace i historie studia. Nedozvídáme se ale nic skutečně nového o jeho budoucnosti. „Naše nová identita bude zastřešovat více produktů, programů a iniciativ, z nichž každá má svou osobitou tvář,“ píší například vývojáři.

Zdroj: Studio Onoma
Zdroj: Studio Onoma

Studio nedávno v balíku s Eidos-Montréal a Crystal Dynamics odkoupila od Square-Enixu švédská holdingová společnost Embracer Group. Japonský vydavatel se společně se třemi západními týmy zbavil i velkých značek jako Tomb Raider nebo Deus Ex. Studio Onoma v současnosti pracuje na Space Invaders pro rozšířenou realitu a mobilních titulech Tomb Raider Reloaded a Avatar Generations.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama