Zničené město zemětřesením v Disaster Report 4 Plus
Disaster Report 4 Novinka Zničené město zemětřesením v Disaster Report 4 Plus

Zničené město zemětřesením v Disaster Report 4 Plus

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Oživený Disaster Report 4 od Granzelly v pohybu.

Reklama

Summer Memories. Jde ale vlastně o restart původně zrušené hry pro konzoli PlayStation 3 jménem Disaster Report 4: Summer Memories, nyní připravované pro PlayStation 4.

Disaster Report 4 Plus byla od základů úplně přepracována a původní verze sloužila pouze jako výchozí bod vývoje. Celý příběh se odehrává v neurčitém roce 201x ve velké metropoli, do které přijíždíte jako student, hledající práci.

Můžete si vybrat mezi mužskou nebo ženskou postavou, přizpůsobit si tvář, účes a oblečení a vydat se do „města". Při putování po neznámých lokalitách potkáte různé lidi, ale v jednom okamžiku se vám díky zemětřesení úplně změní priority. Nastává tak období, ve kterém budete čelit problémům způsobenými hladem a žízní a postupem času se budete muset naučit používat různé věci, které v okolí najdete.

Survival efekt hry je navíc podpořen různými dynamickými prvky, kdy se vám před očima bude měnit třeba panorama města. Bezprostředně po zemětřesení budete čelit různému nebezpečí a sledovat masivní změny celého města. Budovy se budou pod vlastní vahou jedna po druhé hroutit. Budete muset spolupracovat s ostatními, řešit hádky, shromažďovat informace a uniknout ze zničeného města.

Cena a datum vydání, případná lokalizace pro západ, pro Disaster Report 4 Plus: Summer Memories ještě nebyly oznámeny, ale můžete se podívat na první obrázky v 1080p a na debutový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama