Zombíci v Dead Island 2 stále neumřeli. Čeká nás překvapení na E3?
Dead Island 2 Novinka Zombíci v Dead Island 2 stále neumřeli. Čeká nás překvapení na E3?

Zombíci v Dead Island 2 stále neumřeli. Čeká nás překvapení na E3?

Michael Zeman

Michael Zeman

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

"Vítejte v Dead Islandu, kde se ráj potká s peklem" hlásí popisek hry v Microsoft Storu.

Reklama

Na Dead Island už možná mnoho z vás úplně zapomnělo. Vždyť první díl dorazil na počítače a konzole PlayStation 3 a Xbox 360 už na podzim roku 2011 a na pokračování s číslovkou 2 už čekáme opravdu dlouho. Fanoušci si sice mohli užít Dead Island: Riptide (2013) a Escape Dead Island (2014), ale ani v jednom případě se nejednalo o klasické pokračování. To nám bylo představeno na E3 před několika lety velmi vtipným trailerem, ale od té doby se titul potýká s problémy při vývoji. Nakonec by se ale mohlo jednat o příběh se šťastným koncem, protože vydání Dead Island 2 je možná blíže, než bychom čekali.

Nejprve jsme byli minulý měsíc ujištěni společností THQ, že se na hře opravdu stále pracuje a nebyla zrušena a nyní se objevuje další důkaz. V Microsoft Storu je totiž aktuálně možné si objednat Dead Island 2 pro Xbox One za 59.99$ s datem vydání 31. prosince 2019. V české verzi obchodu hra v nabíce není.

Popisek hry hlásí pouze "Vítejte v Dead Islandu, kde se ráj potká s peklem" a zatím není ani uvedeno věkové omezení. Nicméně hra zatím nebyla odstraněna, takže se opravdu nejedná o chybu či zveřejnění něčeho, co zatím mělo zůstat veřejnosti utajeno. Datum vydání v poslední den letošního roku nevypadá moc důvěryhodně, ale může to znamenat, že hra vyjde v roce 2019 a přesné datum bude oznámeno třeba už za pár dní na E3. Zatím si připomeňme alespoň parádní trailer z E3 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama