Zombie Army 4: Dead War a její DLC
Zombie Army 4: Dead War Novinka Zombie Army 4: Dead War a její DLC

Zombie Army 4: Dead War a její DLC

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaký přídavný obsah nová hra dostane a co ze série bude na Switch?

Reklama

Zombie Army 4: Dead War je ode dneška venku a tak tvůrci hned spěšně oznámili, jak tuto hororovou střílečku budou záhy po vydání dále podporovat. V plánu je několikaletá podpora rozdělená do sezón, přičemž první sezóna 1 právě začíná s vypuštěním hry.

 

Zombie Army 4: Dead War a její DLC

 

Během ní hra dostane celkem 25 přídavných balíčků: 9 setů nových zbraní (kupř. nová odstřelovačka a brokovnice s ultra velkým rozptylem), 4 sady nového oblečení pro stávající postavy, nastavující mini kampaň pro 1-4 hráče se 3 novými úrovněmi a čerstvými druhy zombií včetně netopýřích, 5 balíčků zbraňových vzhledů a 4 sestavy zbrusu nových protagonistů (např. černošský námořník, členka odboje a americký voják), jež doplní ty 4 stávající postavy.

Vše by mělo digitálně vyjít v průběhu letošního roku a jedná se o placený obsah, protože jako jediné bezplatné přídavky tvůrci uvádějí nové mapy do režimu Horda. Nicméně pokud si zakoupíte Super Deluxe edici, jež začíná na dvou tisících korun a je digitálně dostupná na všechny platformy, všechny výše uvedené doplňky budete mít v ceně. Obsah první sezóny shrnuje následující video:

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=e1NolPBGwdI[/embed]

 

Nintendo Switch sice nový čtvrtý díl nedostane, ale zase se na něj objeví kompletní trilogie Zombie Army Trilogy přizpůsobená na míru této konzoli, což znamená lokální bezdrátový multiplayer v kooperaci až pro 4 hráče, pohybové ovládání a podporu vibrací HD Rumble i externího ovladače Nintendo Pro Controller. Trilogie by měla na Switch dorazit ještě do konce letošního prvního čtvrtletí. Níže ještě teplý trailer z nové čtyřky, jenž tvůrci nahráli před pár hodinami:

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=y35dn3pzUaM[/embed]

 

Zombie Army 4: Dead War pro PC vyšla pouze digitálně na Epic Games Store a pro konzole PS4 a X1 digitálně i krabicově. PC verze je dost drahá, protože cenovka 49,99 EUR značí v přepočtu 1250,-. To už jsou levnější krabicové konzolovky za 1199,-. K nim na Xzone do vyprodání zásob zadarmo dostanete bonusového protagonistu nemrtvého letce Hectora:

 

Zombie Army 4: Dead War a její DLC

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama