Zrušena oficiální stránka pro Killzone
Killzone Novinka Zrušena oficiální stránka pro Killzone

Zrušena oficiální stránka pro Killzone

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 PlayStation Vita Vita

Díky tomu byla omezena funkčnost klanů.

Reklama

Killzone je akční sci-fi sérií, ve které jste bojovali proti nebezpečným Helghastům, přičemž tyto hry patří mezi exkluzivní tituly konzolí PlayStation.

Poslední díl vyšel již před více jak sedmi lety, kdy se jednalo o Killzone Shadow Fall, což byl launchový titul pro konzoli PlayStation 4.

Hra to sice nebyla nijak špatná, avšak oproti původní trilogii příliš nezazářila, a to i přesto, že si u nás třeba vysloužila "ušmudlanou" devítku (recenze zde).

Díky této poměrně velké odmlce se proto dalo očekávat, že s příchodem PlayStationu 5 bychom mohlo dojít na další pokračování, případně na nějaké oživení.

Nicméně toho se pravděpodobně v blízké době spíše nedočkáme, jelikož byla zrušena oficiální stránka série, kterou když momentálně navštívíte (odkaz zde), tak na vás vyskočí popis níže.

Ten v podstatě mluví o tom, že vás tyto stránky převedou na oficiální stránky PlayStationu, kdy společně se zrušením tohoto webu byla taktéž omezena funkčnost klanů pro Killzone Shadow Fall, kdy v této hře již nepůjde vytvářet či upravovat klany.

Multiplayer či statistiky budou v Killzone Mercenary (PS Vita hra) a Killzone Shadow Fall fungovat normálně i nadále.

Zrušena oficiální stránka pro Killzone

Vypadá to, že se tvůrci z Guerrila Games chtějí spíše zaměřit na svou novou sérii Horizon, jejíž druhý díl s podtitulem Forbidden West by měl dorazit letos, a to na PlayStation 4 a PlayStation 5.

Rozhodně je to ale škoda, jelikož první tři díly série mám pořád v živé paměti, přičemž povedené navázání by rozhodně neškodilo.

Ale třeba časem se dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama