Zveme vás na MSI Gaming Roadshow
Novinka Zveme vás na MSI Gaming Roadshow

Zveme vás na MSI Gaming Roadshow

Redakce

Redakce

6

Vyzkoušej nové herní noťasy a komponenty MSI GAMINGPřijď na přednášku a vyhraj

Reklama

Společnost MSI, přední světový výrobce herního hardwaru, opět vyráží na tradiční roadshow představit své nejnovější herní noťasy, počítače a komponenty. Výstavu a přednášku MSI Roadshow můžeš tentokrát přijít navštívit do Zlína, Ostravy a Hradce Králové.

Přijď na přednášku, na které se dozvíš zajímavosti a výhody jednotlivých technologií a vychytávek MSI. Víš, jaké výhody ti nabízí speciální řada počítačových komponent MSI GAMING určených pro hráče? Prohlédni si a naživo vyzkoušej výkon, provedení a design jednotlivých řad výkonných herních notebooků MSI s nejnovějšími grafikami. Otestuj herní novinku – MSI GT72, nejvýkonnější herní noťas MSI a jako první s grafikou NVIDIA GeForce GTX 980M. Zahraj si na All-in-One počítačích či MSI Nightblade. Můžeš si zkusit i jízdu v Playseatu. Budeš si moct zahrát nové hry jako Far Cry 4, F1 2014 a další.

Tři města, tři školy, listopad 2014. Vstupné je ZDARMA a akce je otevřena široké veřejnosti. Pro každého, kdo se dostaví na přednášku, je připraven dárek! Navíc můžeš vyhrát herní grafiku MSI a spoustu dalších cen. Podrobné harmonogramy jednotlivých akcí najdeš na www.msiroadshow.cz.

Přijď, vyfoť, sdílej a vyhraj!

Nezapomeň se na akci přihlásit v přehledu událostí na Facebooku MSI, zvýšíš tak svou šanci na výhru některé z cen. Každý účastník přednášky získá při vstupu dárek a také lístek do tomboly, kde je hlavní cenou grafická karta MSI NVIDIA GTX 750Ti GAMING.

Vyfoť se s produkty a logem MSI na akci v naší foto zóně a sdílej svou fotku na sociálních sítích. Fotku označ textem „MSI Roadshow“ a jedinečným tagem pro danou univerzitu. Fotku publikuj jako veřejnou, ať ji najdeme. Ze všech MSI selfie po roadshow vybereme vítěze hodnotných cen, jako např. herní sluchátka a myši SteelSeries, herní batohy a hlavní cenou je opět herní grafika MSI NVIDIA GTX 750Ti GAMING.

O společnosti

MSI se pyšní více než dvacetiletou zkušeností v navrhování a výrobě IT produktů s vysokým výkonem. MSI se zaměřuje především na design a výrobu notebooků, kde se soustředí především na herní segment. Herní notebooky MSI jsou pověstné svou kvalitou a bezkonkurenčním poměrem cena/výkon. MSI dále navrhuje a vyrábí špičkové, spolehlivé a maximálně výkonné základní desky, grafické karty, spotřební elektroniku a periferie. S certifikací ISO 9001 a ISO 14001 poskytují výrobky MSI nejvyšší výkon a spolehlivost. Více informací naleznete na oficiálních webových stránkách cz.msi.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama