Zveřejněno logo Lords of the Fallen 2, jde o nejambicióznější hru studia
Novinka Zveřejněno logo Lords of the Fallen 2, jde o nejambicióznější hru studia

Zveřejněno logo Lords of the Fallen 2, jde o nejambicióznější hru studia

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 by měla vyjít brzy.

Reklama

Na blíže nespecifikované období období příštího roku je oznámeno vydání souls-like titulu Lords of the Fallen 2 od studia CI Games, které nyní čítá přes 80 vývojářů. Několik nových informací na konto tohoto polského titulu se nyní rozhodl uveřejnit CEO Marek Tymiński.

Lords of the Fallen 2 je dosud největší projekt CI Games. Předchozí hra byla plnohodnotným titulem za plnou cenu a pokračování se bude moct pochlubit ještě větším měřítkem. Druhý díl posune franšízu směrem k temné fantasy a nabídne přepracovaný a náročný bojový systém.

Strategie CI Games se významně změnila oproti té, kterou jsme měli pro rok 2017–2019. Zatímco Lords of the Fallen 2 se bude prodávat za plnou cenu, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 zůstane na střední cenové hladině. Oceňujeme možnost pracovat na více hrách zároveň díky dvěma samostatným vývojovým týmům a mnoha externím partnerům z celého světa.

Kromě informací o Lords of the Fallen 2 ale Marek Tymiński poskytl i nové informace o Sniper Ghost Warrior Contracts 2, která měla původně vyjít již koncem loňského roku. Hra nabídne 20 hlavních misí, jenž se budou odehrávat na pěti otevřených mapách. Místo blízké budoucnosti se ale podíváme na Střední východ roku 2021, budoucnost tedy vystřídá současnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama