Blood Drive: novodobý Carmageddon od Activision?
Novinka Blood Drive: novodobý Carmageddon od Activision?

Blood Drive: novodobý Carmageddon od Activision?

Michal Burian

Michal Burian

5

Activision na letošní rok chystá brutální a krvelačnou závodní hru nazvanou Blood Drive, která připomíná Carmageddon + detaily.

Reklama

Blood Drive nebyl prozatím oficiálně oznámen vydavatelem. I tak jsme se však o hře dozvěděli, a to prostřednictvím britské hodnoticí společnosti BBFC. Ta totiž hře udělila rating 15+ a prozradila, že Blood Drive obsahuje devět minut videosekvencí a dalších 54 minut, které doplňují zážitek z hraní.

To však stále není vše. Pokud pořád pochybujete, tak americký obchod Amazon má Blood Drive v nabídce i s popisem. Z toho jsme vyčetli, že závodní titul bude opravdu násilný a mělo by se jednat o zábavnou hru pro novou zvrácenou dobu. K tomu by měl přispět jakýsi mix filmů, jako je Death Race (Rally Smrti), Mad Max (Šílený Max) a Dawn of the Dead (Soumrak mrtvých).

V samotném Blood Drive budou figurovat pochopitelně automobily, které budou na "steroidech" a hráč si je bude moci všelijak modifikovat, vylepšovat a přidávat nejrůznější zbraně či brnění. Přejíždět a různě likvidovat budeme populární zombie, a to nejen v singleplayeru, ale také v nejrůznějších turnajích a multiplayerových módech. Přičemž turnaje budou složeny z nejrůznějších úrovní, v nichž budeme bojovat o život.

Z výše zmíněného vypadá Blood Drive opravdu zajímavě a dá se rozhodně mluvit o novodobém Carmageddonu. K tomu si přidejte sprostá slova a krvavá jatka a máte hru, na kterou bude spousta politiků ukazovat.

Nicméně, Blood Drive není prozatím oficiálně oznámen. Podle Amazonu a BBFC má vyjít v průběhu aktuálního kalendářního roku, a to ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Tak uvidíme, zda se v týdnu společnost Activision k tomuto úniku vyjádří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama