Myšák Mickey se v Epic Mickey 2 učí česky
Epic Mickey 2 Novinka Myšák Mickey se v Epic Mickey 2 učí česky

Myšák Mickey se v Epic Mickey 2 učí česky

Michal Burian

Michal Burian

4

Comgad pro PC verzi dokonce připravuje český dabing, konzolové verze budou s českými titulky.

Reklama

Česká distributorská společnost Comgad oznámila, že Epic Mickey 2: The Power of Two bude na PC u nás a na Slovensku dostupný v kompletní profesionální české verzi s dabingem, na kterém se podíleli Michal Michálek (Mickey), Jan J. Nedvěd (Osvald – vůbec poprvé v dějinách promluví!), Rudolf Kubík (Gremlin Gus), Petr Wajsar (Šílený doktor), Jan Vondráček (Goofy), Hana Krtičková (Daisy), Pavel Franek (Donald), Ota Jirák (Pete). V dalších rolích zazní Daniela Bartáková, Stanislav Fišer, Petr Gelnar, Michal Holán, Miriam Kantorková, Jiří Knot, Petr Oliva, Martin Sobotka, Libor Terš, Pavel Tesař, Bohdan Tůma, Vilém Udatný a další.

"Vydařený dabing korunují skvěle nazpívané písničky, kterých je ve hře hned několik," dodává distributor.

Konzolové verze, konkrétně PlayStation 3 a Xbox 360 budou s českými titulky, zatímco 3DS, Wii a Mac zůstanou pouze v anglické verzi.

Epic Mickey 2: The Power of Two vyjde v České Republice a na Slovensku 19. listopadu 2012.

Myšák Mickey a králík Osvald jako parťáci budou putovat Pustinami, alternativním světem plným zapomenutých disneyovských postav a atrakcí. Pomocí kouzelného štětce a manipulace s elektřinou zachrání tyto dvě sympatické postavičky magický svět, který zdobí propracovaná grafika a herní fyzika.

Jedná se o rozsáhlou hru, kde budou hráči objevovat známé i neznámé lokace, mluvit s oblíbenými postavičkami od Disneyho a plnit pro ně všemožné úkoly. Na jejich volbách bude záležet vývoj celého příběhu a postoj ostatních postav. Právě hráči rozhodnou, jak přetvořit svět Pustin. A pokud s výsledkem nebudou spokojeni, mohou si hru zahrát znovu a dohrát ji zcela jiným způsobem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama