Hardwarové požadavky GTA V bychom se mohli dozvědět v následujícím týdnu
GTA 5 Novinka Hardwarové požadavky GTA V bychom se mohli dozvědět v následujícím týdnu

Hardwarové požadavky GTA V bychom se mohli dozvědět v následujícím týdnu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

111

Ze série odpovědí na dotazy fanoušků navíc vyplývá, že se v roce 2015 dočkáme oznámení nové hry z jiné série Rockstaru.

Reklama

Je mi jasné, že jakmile jste zahlédli nadpis začínající slovy "Hardwarové požadavky GTA V", asi ve vás trochu hrklo. Bohužel vás ale musím zklamat, zatím je ještě neznáme, naštěstí by na sebe jejich odhalení nemělo dlouho čekat.

Rockstar totiž po dlouhé době odpovídá na vybrané dotazy fanoušků, přičemž poslední dotaz směřuje na adresu PC verze a toho, co se s ní momentálně děje. Vývojáři odpověděli následovně:

,,V současné době se nacházíme ve finálních fázích vývoje PC verze Grand Theft Auto V a doufáme, že brzy budeme moci na Newswire (web s novinkami od Rockstaru, pozn. redakce) sdělit potvrzené systémové požadavky, prosím zůstaňte na přijmu kvůli oznámení v následujícím týdnu. Děkujeme a jsme velmi nadšení z toho, že přinášíme GTA V PC komunitě!"

Ve zkratce tato odpověď znamená, že pokud všechno půjde hladce, Rockstar oznámí napjatě očekávané HW požadavky nejpozději příští týden.

Také jsme se dozvěděli, že Rockstar rozhodně nehodlá dělat budoucí hry jen s pohledem z první osoby, ale zároveň také nehodlá přidat tento pohled do Xbox 360 nebo PS3 verze GTA V. Oproti tomu o datu vydání Heistů stále nevíme nic bližšího, zato ale víme, že tvůrci chystají nějaké novinky spojené s vánoční sezónou. Zdá se, že minimálně návrat sněhové nadílky je téměř jistý.

Rockstar se dokonce odvážil lehce nakousnout potenciální remake Red Dead Redemption a vidinu zcela nového dílu, nicméně odpověď je velmi neurčitá.

,,Je skvělé vidět tolik nadšení a entuziasmu pro sérii Red Dead, a to téměř 5 let (!) po vydání Red Dead Redemption. Jak jsme v minulosti zmínili v souvislosti s otázkou nových her z jiných sérií, jako je Red Dead Redemption, Bully a L.A. Noire, nesnažíme se vždy spěchat s tvorbou sequelů, ale to neznamená, že se k nim nikdy nedostaneme. Máme tolik her, které chceme vytvořit a problém je vždy s rozsahem a načasováním. Jako vždy děkujeme dlouhodobým fanouškům [...] za úžasnou podporu a prosíme, abyste byli trpěliví, v roce 2015 oznámíme, co Rockstar Games chystá."

Poslední věta nám tedy alespoň říká, že v průběhu příštího roku můžeme očekávat oznámení nové hry z jiné série Rockstaru. Otázka zní, co to bude? Třetí Red Dead? Bully 2? To se nejspíš ještě nějakou dobu nedozvíme.

Prozatím bych ale PC hráčům doporučil připravit si balík kapesníků. Mám takový pocit, že z HW nároků budeme brečet buď štěstím nebo smutkem. Nic mezi tím nejspíš nepřipadá v úvahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama