Homefront: The Revolution odložen na rok 2016
Homefront: The Revolution Novinka Homefront: The Revolution odložen na rok 2016

Homefront: The Revolution odložen na rok 2016

Jan Kalný

Jan Kalný

14

Má to být především pro to, aby mohl tým hru dotáhnout k dokonalosti.

Reklama

O pokračování Homefrontu toho neslyšíme mnoho. A když už, jde většinou o nešťastné zprávy. Občas se objeví i nějaká ta pozitivní, jako před víc jak půl rokem, když jsme vás informovali o tom, že Deep Silver značku odkoupil.

A po delším tichu máme konečně něco nového - Deep Silver dnes oznámil, že byla hra odložená na rok 2016. Nemusíte se ale strachovat. Odklad slouží pouze k tomu, aby jí mohl tým z Dambuster Studios dotáhnout k dokonalosti. Původně hra vznikala v Crytek UK po dohledem THQ, Dambuster je akorát přetransformovaný tvůrčí celek Crytek UK (původně Free Radical – TimeSplitters).

„Dambsuter Studios je nesmírně talentovaná skupina lidí,” nechal se slyšet generální ředitel Deep Silveru, Klemens Kundratitz. ”Dáváme týmu šance přetvořit Homefront: The Revolution na vynikající titul, který se bude prodávat, a zároveň jsme hru odložili na rok 2016, abychom týmu dali i čas k tomu, aby toho dosáhli. O hře letos ale ještě uslyšíte.”

„Jsme opravdu rádi, protože odkoupení značky Deep Silverem pomohlo Homefrontu přežít a s minimálním narušením může vývoj pokračovat. Nás tým věří, že děláme něco skutečně speciálního,” dodal producent hry Hasit Zala.

Rozhodně je dobře, že se značce daří. I když nebyl první díl to nejlepší pod sluncem, mělo to svůj potenciál a pokud ho tvůrci pořádně využijí, může se z toho stát skvělá hra, kterou zatím můžeme očekávat pro novou generaci konzolí a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama