Pustina čeká. Mad Max v prvních gameplay záběrech
Mad Max Novinka Pustina čeká. Mad Max v prvních gameplay záběrech

Pustina čeká. Mad Max v prvních gameplay záběrech

Michal Burian

Michal Burian

53

Boj tváří v tvář nepříteli, boj ve vozidlech nebo přizpůsobení <strong>+ nové screenshoty</strong>.

Reklama

Dnešní den je plný zajímavostí. Další na řadě je připravovaná open-world akce Mad Max, kterou nám tvůrci Just Cause ukazují v prvních gameplay záběrech. Podívat se tak můžeme na boj tváří v tvář nepříteli, boj ve vozidlech, přizpůsobení a na mnoho dalšího.

Jak se sami můžete přesvědčit, Mad Max vypadá na pořádnou zábavu, kde autoři nezapomenou na brutální část. Krom toho dokonce můžete vidět, jak hlavní hrdina musí jíst psí žrádlo a červy z lidského těla, aby v pustině přežil.

Svět Mad Maxe bude pestrý, nebudeme se pohybovat pouze po poušti, ale podíváme se také do všelijakých jeskyň, podzemních tunelů a všudypřítomných trosek civilizace, včetně dálnic. Hra se odehrává před událostmi filmu Šílený Max: Zběsilá cesta. Jde tak spíše o prequel, pustinu bude ovládat brutální Scrotus. Ten vás hned z kraje hry téměř zabije, okrade o vaše vozidlo a v pustině tak začínáte od píky cestu za pomstou a spravedlností. Ta je samozřejmě ověšena obrovským množstvím vystřílené munice, vyježděného benzínu, prachu, kouře a krve.

Nejen akcí a bojem je však živ svět Mad Maxe a hlavnímu hrdinovi tak bude třeba obstarat i dostatek jídla a pití, bez kterého bude v rozpáleném světě strádat. Naopak by neměl být nedostatek paliva, dle tvůrců by totiž nedostatek ježdění ve vozidlech působil kontraproduktivně. S tím souvisí i zmínka o realistickém chování prostředí. Pokud potřebujete potravu, prostě hledejte kroužící supy, značkující místo kde leží nějaká mršina.

Mad Max vyjde v září ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama