Přejíždění zombíků v bugině novinkou Dying Light
Dying Light Novinka Přejíždění zombíků v bugině novinkou Dying Light

Přejíždění zombíků v bugině novinkou Dying Light

Michal Burian

Michal Burian

6

Opravdu, podívejte se na první screenshoty. Akce Dying Light bude rozšířena o nový obsah, který je vskutku zajímavý.

Reklama

Při hraní Dying Light jsem si nejednou pomyslel, že by hře neuškodila možnost, abych mohl nasednout do auta a dostat se rychleji z jednoho konce mapy na druhý. Zároveň ale to běhání po mapě plné nenasytných zombíků mělo něco do sebe a je možné, že by to samotné atmosféře spíše uškodilo. Nakonec to ale budeme moci okusit na vlastní kůži. Studio Techland totiž dnes oznámilo důležitou expanzi, která rozšíří Dying Light o nový obsah.

Součástí nového obsahu má být „řada odvážných herních novinek“, které společně vytvoří masivní expanzi. Tisková zpráva je na detaily zkoupá, dočteme se akorát o nové mapě, která je stejně velká jako všechny předchozí mapy v Dying Light. Kupodivu o buginách zatím vývojáři nemluví, i když z prvních obrázků je jasné, že v Dying Light budou. Otázkou zůstává, zda s nimi budeme moci jezdit kdekoli nebo pouze na nové mapě či dokonce jen v nějakém módu. Co myslíte?

Když si obrázky pozorně prohlédnete, uvidíte buginu, kde sedí dvě postavy – jedna řídí, druhá střílí po zombících. Tohle bude pravděpodobně možné v kooperaci.

Dying Light: The Following bude možné zakoupit samostatně, ale bude rovněž součástí Season Passu. Datadisk bude prezentován za zavřenými dveřmi na Gamescomu a krátce poté dojde k samotnému veřejnému odhalení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama