Konečně vyšel patch pro PC verzi Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight Novinka Konečně vyšel patch pro PC verzi Batman: Arkham Knight

Konečně vyšel patch pro PC verzi Batman: Arkham Knight

Michal Burian

Michal Burian

37

Opraveny propady frekvence snímků za sekundu, optimalizace pro RAM a VRAM, zlepšení výkonu na všech grafických kartách a další.

Reklama

Před 24 hodinami Warner Bros zveřejnil patch pro rozbitou PC verzi Batman: Arkham Knight. Netrvalo dlouho a patch byl opět stažen, i když hráči, kteří si ho stihli nainstalovat, hlásili, že se jim výrazně hra zlepšila. Dnes konečně patch oficiálně vyšel. Vydavatel ho označuje za prozatímní a stáhne se vám automaticky ze Steamu.

Jde o opravu, která byla v posledních týdnech testovaná a řeší toho celkem dost. Hráči jsou s patchem spokojeni. Shodují se, že jim patch výrazně vylepšil výkon hry. Díky tomu si užívají nového Batmana s lepším a plynulejším frame-rate a pochvalují si více možností pro nastavení grafiky - kupříkladu vypnutí Chromatic Aberration nebo Film Grain, nastavení maximální frekvence snímků za sekundu (nad 30fps – hra běží plynule při 60fps) nebo informace o využití paměti grafické karty.

Odstavec výše jste si mohli přečíst ve včerejší novince. Teď se pojďme podívat na to, co vývojáři o patchi tvrdí:

Opraveny propady frekvence snímků za sekundu Optimalizace pro RAM a VRAM Zlepšení výkonu na všech grafických kartách (vyžaduje nejnovější ovladače) Více možností pro nastavení hry Opraveny problémy s nízkou kvalitou textur Opraveny chyby při hraní na mechanickém pevném disku (HDD)

Kromě výše uvedeného pracují v Rocksteady Studios ještě na přidání podpory pro SLI a Crossfire, stejně tak na podpoře nejnovějšího DLC, obsahu ze Season Passu a dalších novinkách, například Photo modu. A nakonec chtějí vylepšit výkon hry na Windows 10 a grafických kartách AMD. Tvůrci se zavazují, že budou i nadále pracovat na opravách a optimalizaci hry.

„Rádi bychom poděkovali všem za trpělivost a neocenitelnou zpětnou vazbu. Průběžně budeme hru aktualizovat. Do té doby prosím hrajte s nejnovějším patchem.“

Připomeňme, že Batman: Arkham Knight vyšel 23. června 2015 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. PC verze byla ale krátce na to stažena ze všech distribučních obchodů z důvodů špatné kvality, zejména optimalizace, kdy ani na výkonném stroji byly problémy s plynulým během hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama