Sony zlevní konzoli PlayStation 4 a přinese novinky
Novinka Sony zlevní konzoli PlayStation 4 a přinese novinky

Sony zlevní konzoli PlayStation 4 a přinese novinky

Michal Burian

Michal Burian

27

Minimálně v Japonsku. Zároveň byly oznámeny vyměnitelné barevné kryty, stejně tak oficiální název Project Morpheus a zlatý a stříbrný gamepad.

Reklama

Tisková konference Sony na TGS se nesla v očekávaném duchu. Společnost oznámila, že letos dojde v Japonsku ke snížení ceny, aby si novou konzoli mohli koupit hráči, kteří ji ještě nemají doma. Nová cena bude od října 34 980 jenů. To je v přepočtu 292 dolarů a 258 euro. Zatím není známo, zda se změní cena také v Evropě a Severní Americe.

To ale není vše. Minimálně v Japonsku se začnou od listopadu prodávat vyměnitelné kryty na konzoli. V obchodech bude hned 9 barevných variant, každá za 2500 jenů (cca 500 Kč).

Pokud si potrpíte na netradiční gamepady, tak se začnou prodávat nové varianty DualShocku 4 - Gold, Silver, Steel Black a Crystal. PlayStation Blog zatím pro západ potvrdil pouze zlatý a stříbrný gamepad. Cena také není známá.

Na závěr jsme si nechali přejmenování Projektu Morpheus. Oficiální název je PlayStation VR, což není žádné překvapení. S headsetem pro virtuální realitu si budete moci zahrát třeba střílečku RIGS od tvůrců Killzone, gangsterku London Heist od Sony London Studio a potápět se v The Deep.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama