Star Ocean 5 u nás startuje 1. července
Novinka Star Ocean 5 u nás startuje 1. července

Star Ocean 5 u nás startuje 1. července

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Oznámena sběratelská a limitovaná edice.

Reklama

Pokud jste čekali na oznámení konkrétního termínu vydání hry Star Ocean: Integrity and Faithlessness na západě, máme pro vás velmi dobrou zprávu. Podle oficiálního oznámení Square Enixu vyjde titul pro konzoli PlayStation 4 o prázdninách, 28. června v Severní Americe a 1. července v Evropě.

V Evropě pak půjde hra sehnat také v následujících edicích:

Sběratelská edice

Cena stanovena na 84,99 liber nebo 99,99 euro, sehnatelná pouze prostřednictvím Square Enix Store, obsahuje:

sběratelskou krabicikopii hry v sběratelském steelbooku80 stránkový artbook The Art of Star Oceansoundtrack na CD The Sounds Star Ocean - 16 skladeb8 exkluzivních uměleckých karet s některými postavami ze Star Oceanu 5 tak, jak byly vytvořeny uznávaným návrhářem postav Akimanem (tvůrce postav série Street Fighter)ID karta Pangalactické federace6 hudebních motivů z Valkyrie Profile, Valkyrie Profile 2: Silmeria a z předchozích titulů série Star Ocean, které si fanoušci mohou nechat hrát během bitvykódy ke stažení předmětů do hry, které pomohou Fidelovi a jeho posádce: Ring of Valkyries (zvyšuje ATK, INT a Critical), Gold Bunny Statue (zvyšuje EXP a FOL), Bushybrume Cincture (redukuje množství použitých MP), Wristlet of the Stars (redukuje obdržené škody) a Secret Stahlian Tome (zvyšuje léčení HP)

    Limitovaná edice

    Cena stanovena na 49,99 liber nebo 59,99 euro a obsahuje

    kopii hry v sběratelském steelbooku2 hudební motivy z Valkyrie Profile, Valkyrie Profile 2: Silmeria, které si fanoušci mohou nechat hrát během bitvykódy ke stažení předmětů do hry, které pomohou Fidelovi a jeho posádce: Ring of Valkyries (zvyšuje ATK, INT a Critical), Gold Bunny Statue (zvyšuje EXP a FOL), Bushybrume Cincture (redukuje množství použitých MP), Wristlet of the Stars (redukuje obdržené škody) a Secret Stahlian Tome (zvyšuje léčení HP)

      V Severní Americe bude hra k dispozici ve sběratelské edici (za cenu 109,99 dolarů, pouze na Square Enix Store) a najdete v ní vše, jako u evropské sběratelské edici. V nabídce bude mít ale Amerika také One Day edici (59,99 dolarů), ve které budou kromě kopie hry také kódy pro stáhnutí in-game předmětů, obsažených v předchozích edicích.

      A jak již bylo dříve oznámeno, bude hra obsahovat duální dabing v angličtině a v původní japonštině.

      Reklama
      Reklama

      Komentáře

      Nejsi přihlášený(á)

      Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

      Rychlé přihlášení přes:

      Google Seznam Discord Discord
      Reklama
      Reklama