Bitvy ve vesmíru jedním z lákadel Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Bitvy ve vesmíru jedním z lákadel Call of Duty: Infinite Warfare

Bitvy ve vesmíru jedním z lákadel Call of Duty: Infinite Warfare

Michal Burian

Michal Burian

109

<strong>Aktualizace</strong>: Activision oficiálně vydal trailer k novému Call of Duty. Má tři minuty a 24 sekund.

Reklama

Společnosti Activision to opět nevyšlo, vydavatel plánoval představit nové Call of Duty až zítra v šest hodin našeho času. Na internetu se ale už dnes dopoledne objevila ukázka z traileru. Activision se tak smířil s únikem a zveřejnil plnohodnotnou verzi traileru. Ta krom jiného potvrzuje zasazení do budoucnosti, stejně tak vesmírné bitvy.

V popisku videa je napsáno, že se Infinite Warfare vrací ke kořenům série, kde jsme byli svědky masivních válek a filmové akce, stejně tak pohlcujícího příběhu. "Připravte se na válečný konflikt, ve kterém budete bránit náš způsob života."

„Hra nabídne také úžasné, dříve nikdy neviděné prostředí a nové zbraně. Válčit se bude nejen na Zemi, ale také ve vesmíru. Na jedné straně máme viscerální válečný příběh, který v Call of Duty znáte. Na druhou vezmete hráče do obrovských rozměrů a proporcí, které poskytují neuvěřitelné herní inovace a nové zážitky. Nabídneme vám velké bitvy, old-school, epické prostředí a mnoho dalšího.“

Infinite Warfare zahrne samozřejmě také oblíbený Zombie mód, ale podrobnosti zatím neznáme.

Na konci traileru můžete vidět několik sekund z remasteru Call of Duty: Modern Warfare, které získáte k předobjednávce, včetně Legacy Edition a Digital Deluxe Edition. Remaster obsahuje singleplayer a 10 multiplayerových map z původního Call of Duty 4: Modern Warfare.

Call of Duty: Infinite Warfare vyjde 4. listopadu. Potvrzeny jsou verze pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama