Dishonored 2 dorazí 11. listopadu
Dishonored 2 Novinka Dishonored 2 dorazí 11. listopadu

Dishonored 2 dorazí 11. listopadu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

19

Nový počin Arkane Studios navíc zdobí obálku nejnovějšího čísla časopisu Game Informer, díky čemuž máme k dispozici zajímavý pohled na oba protagonisty.

Reklama

11. listopadu letošního roku nedorazí jen svatý Martin na bílém koni, aby přivezl sníh, ale i Dishonored 2 od Arkane Studios a Bethesdy. Datum vydání platí pro všechny tři platformy, na nichž se titul objeví, tedy PC, PS4 i Xbox One.

Dishonored 2 navíc zdobí obálku nejnovějšího čísla časopisu Game Informer, přičemž obálky jsou hned dvě a vidíme na nich oba protagonisty hry - Corva Attana, za nějž jsme hráli už v prvním díle, a Emily Kaldwin, která dospěla a svým způsobem se z ní stala Corvova kolegyně.

Připomínáme, že Dishonored 2 se odehrává ve městě Karnaca, které leží na jih od Dunwallu známého z prvního dílu a které je také rodištěm Corva. Hráč si bude muset zvolit, jestli chce hrát za Emily nebo Corva, přepínání mezi nimi tedy nebude možné a hra je ani nebude nijak střídat.

První gameplay záběry z Dishonored 2 uvidíme na letošní E3, konkrétně na prezentaci Bethesdy, která začne v pondělí 13. června ve 4:00 ráno. Něco nového bychom se ale měli dozvědět i díky chystanému zpravodajství Game Informeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama