Mobius Final Fantasy pokořil hranici 8,88 milionů registrovaných hráčů
Novinka Mobius Final Fantasy pokořil hranici 8,88 milionů registrovaných hráčů

Mobius Final Fantasy pokořil hranici 8,88 milionů registrovaných hráčů

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

V průběhu listopadu se tak můžete těšit na celou řadu soutěží.

Reklama

Vždycky je pěkné vidět, když jakýkoli titul dosáhne nějakého milníku. Může jít o počet prodaných kusů hry, o množství spokojených recenzí nebo i jen o jiné maličkosti. Mobilní hra Mobius Final Fantasy dosáhla na jeden z takových milníků a tím je 8 888 888 registrovaných uživatelů po celém světě a to jen od svého vydání, ke kterému došlo teprve 3. srpna.

Možná se divíte, proč zvolil Square Enix zrovna takové číslo, ale podle společnosti je to proto, že je osmička velmi podobná symbolu nekonečna a tak se Square Enix rozhodl pro hráče uspořádat v průběhu celého listopadu celou řadu společenských soutěží.

První z nich bude probíhat od 1. do 13. listopadu a bude se jmenovat 8,888,888 Registered Users Worldwide Event. Dva šťastlivci z řad hráčů budou vybráni a vyhrají podepsanou oficiální Mobius Final Fantasy Concept Art Collection nebo podepsaný Mobius Final Fantasy Original Soundtrack.

Pro kvalifikaci do soutěže ale musíte sdílet příspěvek "8,888,888 Registered Users Worldwide Event" ze stránek Facebooku se zprávou: "Congratulations to Mobius Final Fantasy for hitting 8,888,888 registered users worldwide!" (Gratuluji hře Mobius Final Fantasy pro získání 8 888 888 registrovaných uživatelů na celém světě!) Tím budete automaticky zapojeni do soutěže a navíc, jakmile toto oficiální oznámení akce dosáhne 8 888 sdílení nebo likeů, obdrží všichni hráči 88 kusů Ability Tickets.

Další akcí jsou Memories of Mobius. Ta bude opět probíhat v průběhu celého měsíce listopadu a fanoušci zde mohou vyhrát další ceny. Musíte se jen podělit o své nejlepší zážitky z hraní Mobius Final Fantasy. Příběh, který na oficiálním Facebooku události vygeneruje nejvíce likeů, vyhraje podepsaný oficiální Mobius Final Fantasy Original Soundtrack. Druhé místo bude odměněno plyšovou hračkou Moodle. A opět, pokud bude oficiální zpráva na Facebooku sdílena nebo dostane 3 888 likeů, získá každý registrovaný hráč tři Crystals.

Poslední akcí je In-Game Login Bonuses and Free Card Summons, která bude probíhat od 1. do 13. listopadu. V průběhu těchto dvou týdnů dostanete náhodně speciální bonus za přihlášení se do hry. Odměna bude v podobě Summon Tickets a Growstar nebo získáte další vzácné předměty. V tomto termínu také můžete vyvolat jednu Ability Card bez nutnosti vlastnit Summon Tickets nebo Magicite.

Mobius Final Fantasy je prozatím k dispozici celosvětově pro iOS a Android, ale v Japonsku existuje i verze pro PC. O té ale Square Enix v souvislosti se západem nemluví.

Podívejte se ještě na nový trailer, zaměřující se na pokoření hranice 8,88 milionů registrovaných hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama