Druhá expanze pro Dark Souls 3 nás zavede do Ringed City
Novinka Druhá expanze pro Dark Souls 3 nás zavede do Ringed City

Druhá expanze pro Dark Souls 3 nás zavede do Ringed City

Jan Kalný

Jan Kalný

5

„Nastal konec všech konců a jeden osamělý dobrodruh zešílel a začal odkrývat tajemství z minulosti,” tak zní popis druhého DLC pro Dark Souls 3 a zároveň posledního dobrodružství celé série. <strong>Navíc oznámena kompletní edice hry.</strong>

Reklama

Před pár měsíci vyšel první datadisk pro poslední díl ze série Dark Souls s názvem Ashes of Ariandel. A brzo nás čeká druhý a zároveň poslední datadisk, o kterém už konečně oficiálně víme. Druhá expanze nese název The Ringed City a bude se odehrávat v... Ringed City.

V něm budeme bojovat s novými monstry za použití nových zbraní, brnění, magie a potkáme i několik nových postav.

Na rozdíl od předešlého DLC, v případě The Ringed City nezaznělo nic o PVP. Vypadá to tak, že se expanze zaměří především na PVE, což určitě potěší většinu z vás. My můžeme jenom doufat, že půjde o skvělé a epické finále. To každopádně vyjde přesně 28. března a k dispozici bude buďto v rámci Season Passu nebo zvlášť za 25 dolarů, resp. necelých 400 korun.

Pokud ale hru ještě nemáte, tak by vás mohla potěšit také nově oznámená kompletní edice s názvem The Fire Fades Edition. Ta vyjde 21. dubna. Japonská verze této edice obsahuje soundtrack, mapu, plakát a 80-stránkový průvodce hrou. Dá se předpokládat, že evropská verze (verze pro Severní Ameriku nebyla potvrzena) na tom bude stejně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama