10. března Ultimate Survivor Bundle DLC a zdarma Hard mód do Dying Light
Dying Light Novinka 10. března Ultimate Survivor Bundle DLC a zdarma Hard mód do Dying Light

10. března Ultimate Survivor Bundle DLC a zdarma Hard mód do Dying Light

Michal Burian

Michal Burian

4

V noci bude přežití v Dying Light mnohem obtížnější.

Reklama

Techland oznámil, že druhý dodatečný balíček v Season Passu pro Dying Light vyjde 10. března letošního roku. Ve stejný den bude následovat i obsah zdarma, včetně vyhlíženého Hard módu.

Ultimate Survivor Bundle DLC přinese kolekci unikátních předmětů do karantény, včetně tří outfitů a čtyři zbraně: Constable, Night Club, Lacerator a Buzz Killer. DLC bude stát 4,99 eur, pokud si Dying Light koupíte v našem obchodě GameExpres.cz získáte Ultimate Survivor Bundle DLC jako bonus, stejně tak Be the Zombie, Cuisine & Cargo a samolepku Warning Zombie Zone.

Krom placeného balíčku dorazí 10. března ještě bezplatná aktualizace zahrnující zejména Hard mód. Jde o speciální obtížnost, která se postará o zvýšení obtížnosti v noci, nepřátelé budou smrtelnější a ještě nebezpečnější a zdroje a zásoby budou hodně vzácné. Hard mód od hráčů bude vyžadovat stealth a tichý postup, stejně tak velkou opatrnost.

Patch dále vylepší hru po výkonové i grafické stránce, stejně tak vybalancuje hratelnost a jeho součástí je i řada nových oblečků. Update bude k dispozici na všech platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama