10 euro bude stát upgrade PS3 verze Call of Duty: Ghosts pro PS4
Call of Duty: Ghosts Novinka 10 euro bude stát upgrade PS3 verze Call of Duty: Ghosts pro PS4

10 euro bude stát upgrade PS3 verze Call of Duty: Ghosts pro PS4

Michal Burian

Michal Burian

11

Podobná služba bude i na konzolích Xbox od Microsoftu. Využijete toho nebo si počkáte a podzimní pecky koupíte až na next-gen konzole?

Reklama

Activision prostřednictvím tiskové zprávy prozradil cenu, za kterou si budou moci majitelé PlayStation 3 verze Call of Duty: Ghosts zakoupit PlayStation 4 verzi. O této akci včera večer na své konferenci mluvila společnost Sony, avšak neprozradila samotnou cenu. Ta pravděpodobně bude záviset na jednotlivých vydavatelích.

Každopádně PlayStation 4 verze nového Call of Duty vás v případě, že máte PS3 verzi, vyjde na pouhých 10 euro, 10 liber nebo 10 dolarů. To vychází na maximálně 300 Kč za předpokladu, že si obě verze Call of Duty: Ghosts koupíte co nejdříve, pravděpodobně hned v listopadu.

"Dnes oznamujeme, že každý, kdo si koupí Call of Duty: Ghosts na PS3, tak bude moci upgradovat svou verzi pro PS4 po omezenou dobu za doporučenou maloobchodní cenu pouhých $10, €10 nebo £10," řekl Eric Hirshberg, CEO Activision Publishing.

Podobná možnost bude i na Xbox One, kdy budete moci svou X360 verzi upgradovat a hrát na next-gen konzoli od Microsoftu.

Připomeňme, že Sony včera oznámila, že tato akce bude mj. pro Watch Dogs, Assassin’s Creed 4 a Battlefield 4, což usnadní přechod z aktuální generace na tu budoucí. Využijete této možnosti?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama