10 map a 9 módů nabídne Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII Novinka 10 map a 9 módů nabídne Call of Duty: WWII

10 map a 9 módů nabídne Call of Duty: WWII

Michal Burian

Michal Burian

27

Jaké mapy a módy to jsou? Uvnitř ještě věkové doporučení od ESRB.

Reklama

Počítače mají oproti konzolím jednu velkou výhodu, tou jsou soubory, které dokáže komunita rozkódovat a najít v nich zajímavé informace. Právě z veřejné PC bety Call of Duty: WWII pocházejí nejnovější informace. V době vydání by měla mít tahle střílečka z druhé světové války 10 map a 9 herních módů.

Mapy v Call of Duty: WWII - Aachen, Ardennes Forest, Flak Tower a Gibraltar, které byly v betě, plus Battleship, Cannon Farm, Carenta, France Village a London.

Módy v Call of Duty: WWII - Team Deathmatch, War, Domination, Hardpoint, Capture the Flag, Search and Destroy, Kill Confirmed, Free-for-all a Gridiron.

Informace prozatím berte jako neoficiální, nikdo je zatím nepotvrdil, ale zdají se být věrohodné. Oficiální ale už je doporučený věk pro hraní. Call of Duty: WWII obdrželo od ESRB rating M, tedy pro hráče od 17 let. Postaralo se o to zejména intenzivní násilí.

„Bitvy jsou frenetické a doprovázeny realistickou střelbou, výkřiky bolesti a velkými výbuchy. V cut-scénách je k vidění násilí, kupříkladu vězen střelen do hlavy,“ píše se ve vysvětlení ESRB.

Call of Duty: WWII vychází 3. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama