10 měsíců po vydání končí podpora Dawn of War 3
Dawn of War 3 Novinka 10 měsíců po vydání končí podpora Dawn of War 3

10 měsíců po vydání končí podpora Dawn of War 3

Michal Burian

Michal Burian

8

V kancelářích studia Relic se budou soustředit na nové projekty.

Reklama

Warhammer 40,000: Dawn of War III je bezesporu povedená real-time strategie s mixem MOBA prvků. U nás v recenzi získala 9/10 za vyladěné herní mechanizmy, obstojný příběh, perfektní optimalizaci, slušně navržené jednotky a příjemnou grafiku. Kaňkou na celé hře byla umělá inteligence, která občas chybovala, náhodné záseky a menší bugy. Přesto v kancelářích studia Relic končí s podporou hry a jejich pozornost se přesune na nové projekty.

Tohle oznámení přichází pouhých 10 měsíců po vydání. Dawn of War 3 spatřilo světlo světa v dubnu loňského roku. Vypovídá to o tom, že si titul nedokázal najít potřebnou základnu hráčů a vývojáři se společně s vydavatelskou společností Sega rozhodli neinvestovat do titulu další peníze. Přitom v Relic doufali, že real-time strategie s prvky žánru MOBA přiláká další hráče. Bohužel se tak nestalo.

Fanoušci Dawn of War 3 se musejí smířit s tím, že jejich hra neobdrží žádné další aktualizace, natož nové frakce. Vystačit si tak musí s trojicí ras v podobě Space Marines, Orků a Eldarů.

Na jaké projekty se budou v Relic soustředit? Oficiálně víme o vývoji zbrusu nového dílu legendární série Age of Empires, který je připravován ve spolupráci s vydavatelskou společností Microsoft. V Relic mají ale minimálně ještě jeden projekt. Ten ale nebyl dosud oznámen.

Zdroj: Eurogamer.net

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama