10 minut z postapokalyptického Mad Maxe
Mad Max Novinka 10 minut z postapokalyptického Mad Maxe

10 minut z postapokalyptického Mad Maxe

Michal Burian

Michal Burian

28

Pustina čeká na svého hrdinu, který dá banditům pořádně do těla. Jste to vy? <strong>Aktualizováno o další video</strong>.

Reklama

Před několika dny jsem v komentářích na Zingu četl, že Mad Max vychází za necelé tři měsíce a ještě jsme neviděli pořádné záběry přímo z hraní. Zdá se, že dotyčného lidé z Avalanche Studios vyslyšeli a rozhodli se vše napravit. Podobě jako u Just Cause 3, i u Mad Maxe máme desetiminutovou ukázku.

Ve videu uvidíte, jak umí Šílený Max rozdávat rány pěstí, úpravu životně důležitého vozu a následně jízdu autem obohacenou o pořádnou přestřelku.

Aktualizace: Pokud se vám předešlá ukázka nelíbila z důvodu, že nebyly tolik vidět osobní souboje, tak se podívejte na video od PlayStation Live Coverage z E3, kde toho uvidíte mnohem více. Akční pasáže s vozy označují vývojáři z Avalanche Studios za vzrušující část hry. Titul postavili tak, aby umožnil strávit hráčům mnoho, mnoho, mnoho hodin v otevřeném světě a zároveň je odměňoval za prozkoumávání. Prý se máme těšit na spoustu překvapení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama