11 minut z Gamescom dema Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
Rise of the Tomb Raider Novinka 11 minut z Gamescom dema Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

11 minut z Gamescom dema Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Michal Burian

Michal Burian

7

Uvidíte misi z hlavní kampaně, ukázku z novinky Blood Ties a také Lara’s Nightmare combat mód.

Reklama

Společnosti Square Enix a Crystal Dynamics zveřejnily video, které nabízí 11 minut z demoverze Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, která byla dostupná na Gamescomu 2016 v Kolíně nad Rýnem.

Ve videu uvidíte Thin Ice část z původní příběhové kampaně, kde Lara bojuje v zamrzlé sibiřské pustině. Potom ukázku z nového přídavku Blood Ties, kde se Lara pídí po informacích o její rodině. Expanze má nabídnout hodinové dobrodružství, kde budete moci na PS4 využívat headset PlayStation VR. Nakonec ve videu uvidíte Lara’s Nightmare combat mód. To je zombie část, která je především o boji. Odehrává se v rodinném zámku, kde Lara bojuje proti nepřátelům z pekla.

Připomeňme, že Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration vyjde 11. října letošního roku na PlayStation 4 a Xbox One. Jde o speciální edici oslavující dvacáté výročí značky Tomb Raider. Obsahovat bude plnou verzi hry a veškerý dodatečný obsah ze Season Passu (Baba Yaga: Temple of the Witch, Cold Darkness Awakened a další dodatečné balíčky s oblečením, zbraněmi a kartami Expedition) společně s novým obsahem.

Do něho se započítává nová Extreme Survivor ultra-hard obtížnost pro hlavní kampaň, stejně jako tři nové kousky hratelného obsahu, které představuje právě video výše (Blood Ties, Lara's Nightmare a staronový režim Endurance - ten bude možné hrát v kooperaci).

Pokud vlastníte Rise of the Tomb Raider na Xboxu One nebo PC a zároveň máte koupený Season Pass, tak všechny bonusy a novinky získáte bez dalších investic již 11. října, kdy nová edice vyjde na PS4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama