13 minut z bety Battlefield: Hardline
Novinka 13 minut z bety Battlefield: Hardline

13 minut z bety Battlefield: Hardline

Michal Burian

Michal Burian

43

Gameplay záběry z Blood Money a Heist módů nového Battlefieldu, kde budou policisté bojovat proti zločincům.

Reklama

YouTube uživatel Freddy Dance zveřejnil video z bety multiplayeru připravovaného Battlefield: Hardline. Servery jsou ještě prázdné, Freddy Dance ukázal různé vozy, jako jsou policejní motorky a vrtulníky. Módy Blood Money a Heist byly hrány na mapě High Tension, v centru Los Angeles.

Podle videa si hráči mohou vybrat třídy Operator, Mechanic, Enforcer nebo Professional. Mezi Spawn point najdeme obrněné záchranné vozidlo, SUV, policejní auto, policejní motorku, velitelské stanoviště, hlídkující vrtulník a transportní vrtulník, v závislosti na zvolené třídě.

Stáhnout si můžete i 1080p verzi videa z Google Drive.

EA se postarala o odstranění videa, přikládáme jiné, hodně podobné.

Minulý týden uniklo video z Battlefield: Hardline, které je podle EA šest měsíců staré a bylo určeno pro interní prezentaci. Více informací bychom se o novém BF měli dozvědět příští týden na E3, konkrétně během tiskové konference Electronic Arts. Ta je naplánovaná na 9. června ve 21:00 našeho času.

Aby toho náhodou nebylo málo, tak Sony rozesílá e-maily s klíče do PS4 bety Battlefield: Hardline. Prý lidem, kteří se přihlásili do PlayStation E3 Experience. Není jisté, zda náhodně nebo vstupenku obdrží všichni.

Battlefield: Hardline by měl vyjít na podzim letošního roku (s největší pravděpodobností v říjnu) ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Na hře pracují studia Visceral Games (Dead Space) a DICE (Battlefield).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama