16 minut z hraní poslední série The Walking Dead
The Walking Dead: The Final Season Novinka 16 minut z hraní poslední série The Walking Dead

16 minut z hraní poslední série The Walking Dead

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Studio Telltale Games nabízí ochutnávku úvodu první epizody.

Reklama

Převčírem jsme se dočkali teaseru čtvrté a zároveň poslední série The Walking Dead od Telltale Games, který lákal na vydání nových záběrů z hraní. Nyní máme k dispozici samotné záběry, které jsou možná rozsáhlejší, než mnozí čekali. Čítají totiž více než 16 minut a nabízí souvislý, nikým nekomentovaný pohled na úvod první epizody, která vychází 14. srpna pro PC, Mac, PS4 a Xbox One. Jestli tedy nevíte, co od poslední série očekávat, račte sledovat.

Na první pohled je vidět jistý pokrok z hlediska grafiky a animací, což je znát třeba na zpracování vlasů Clementine, za níž opět hrajeme. Jisté nedostatky typické pro cokoliv, co Telltale Games vytvoří, jsou však stále přítomné, zároveň si ale můžete všimnout dost svérázného vizuálního stylu a drobných změn v herním konceptu. Vaše volby mají mít kupříkladu vliv na to, co vyroste z chlapce AJe, a boj s nemrrtvými je nyní dynamičtější a méně naskriptovaný. Nicméně v kostce jde očividně o další klasický projekt Telltale plný klasických prvků.

Jen doufejme, že série dopadne o poznání lépe než nemastná neslaná třetí série s podtitulem A New Frontier, případně minisérie Michonne. Po těchto dvou do jisté míry přešlapech, které zklamaly řadu fanoušků, snadno vzniká dojem, že v srpnu startuje jen další nastavovaná kaše. Celá herní sága The Walking Dead od Telltale Games a hlavně samotný příběh Celemtine si ale přeci jen zasluhuje důstojné završení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama