17. listopadu dostane Ezio z Assassin's Creed svou kolekci
Novinka 17. listopadu dostane Ezio z Assassin's Creed svou kolekci

17. listopadu dostane Ezio z Assassin's Creed svou kolekci

Michal Burian

Michal Burian

46

Assassin's Creed 2, Brotherhood a Revelations ve vylepšené podobě pro aktuální generaci konzolí <strong>+ sběratelská edice</strong>.

Reklama

Máme to černé na bílém, společnost Ubisoft dnes oznámila, že 17. listopadu vyjde Assassin's Creed: The Ezio Collection na PlayStation 4 a Xbox One.

Kolekce zahrne Assassin's Creed 2, Assassin's Creed Brotherhood a Assassin's Creed Revelations ve vylepšené podobě pro aktuální generaci konzolí, i když grafika tomu vůbec neodpovídá. Na detaily si musíme zatím počkat, očekáváme rozlišení 1080p a 30 snímků za sekundu, jak nedávno tvrdily spekulace.

Zajímavé je, že kolekce nezahrne multiplayer. Místo toho hráči dostanou tři singleplayerové kampaně. Cena byla stanovena na 50 eur (1499 Kč na Xzone.cz) u standardní edice a 80 eur u sběratelské. Ta krom hry zahrne ještě sběratelský box, figurku Ezia, tři exkluzivní litografie a nejlepší výběr soundtracku, dohromady 40 skladeb na dvou discích.

Další velký Assassin's Creed má vyjít v roce 2017. Neoficiální informace tvrdí, že se bude odehrávat v Egyptě a ponese podtitul Empire. Více zde. Zapomenout nesmíme ani na spekulace o návrtu do Říma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama