18 minut z kooperační kampaně Battlebornu
Battleborn Novinka 18 minut z kooperační kampaně Battlebornu

18 minut z kooperační kampaně Battlebornu

Michal Burian

Michal Burian

6

Gearbox ukázali detailně svůj připravovaný MOBA titul Battleborn. Bude stejně zábavný jako Borderlands?

Reklama

Americké studio Gearbox Software sídlící v texaském Planu za svou dlouhou historii vytvořilo zejména skvělou komiksovou střílečku Borderlands a válečnou Brothers in Arms, zároveň ale zpackali očekávaný Duke Nukem Forever a Aliens: Colonial Marines. Aktuálně se vývojáři nezaměřující na nové Borderlands, místo toho se snaží hráče zlákat multiplayerovou akcí Battleborn. Ta se bude od ostatních odlišovat svým vizuálním pojetím a nabídne kooperativní a kompetitivní multiplayer. V tom budou bok po boku nebo proti sobě zápolit rozdílní hrdinové v boji s hrozbou ohrožující poslední zbývající hvězdu v galaxii představující jedinou naději pro umírající vesmír.

Vše se bude odehrávat z pohledu první osoby ve všelijakých arénách. Za svůj postup budete odměňováni body, kterými si budete vylepšovat schopnosti.

Nová IP studia je žánrové prolínání, vypůjčuje si prý ty nejlepší prvky z oblíbených her Gearboxu a dalších vydaných her. Systém levelonání a ability jsou z MOBA her, loot z Diabla, jedinečný umělecký styl z Borderlands a další jsou smíchány s jinými hrami nebo vytvořeny samotnými tvůrci.

Určitě se podívejte na video níže, které ukazuje kooperaci a vše podstatné.

Battleborn můžete očekávat někdy v průběhu příštího roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama