2 miliony prodaných kusů má na kontě Detroit: Become Human
Detroit: Become Human Novinka 2 miliony prodaných kusů má na kontě Detroit: Become Human

2 miliony prodaných kusů má na kontě Detroit: Become Human

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy PlayStation PlayStation 4

PlayStation 4 exkluzivitě od studia Quantic Dream se daří.

Reklama

Sony už mnohokrát zopakovala, že má stále zájem vytvářet pro své hráče poutavé singleplayerové tituly s důrazem na příběh a hratelnost. Slova japonské společnosti potvrzují prodeje nedávný her. God of War dokázalo za první měsíc prodat 5 milionů kusů, Spider-Man na tom pravděpodobně bude ještě lépe, stihl totiž zlomit rekord, kdy za první tři dny si dobrodružství pavoučího muže koupilo 3,3 milionu hráčů. Adventura Detroit: Become Human za touhle dvojicí zaostává, ale stále jde o čísla, která jsou povzbudivá.

Detroit: Become Human má na kontě přes 2 miliony prodaných kusů. Na to, že jde o úplně novou hru vycházející ze stylu francouzského studia Quantic Dream (Heavy Rain a Beyond: Two Souls) je to hodně dobré. Dobré natolik, aby Sony investovala peníze do další hry. Ostatně Detroit je nejrychleji prodávanou hrou od Quantic Dream.

Detroit: Become Human vyšel 25. května 2018 exkluzivně na PlayStation 4 a Sony připravila pro nás profesionální české titulky, stejně jako u God of War a Spider-Mana. Hra nás zavedla do budoucnosti, kde lidé v domácnostech a v práci využívají androidy. Jednoho dne se ale androidi začnou probouzet, respektive chápat a my sledujeme příběh třech androidů, kteří se vzbouří svým pánům. Pro více informací o hře si přečtěte naši recenzi.

Detroit: Become Human a další PlayStation 4 exkluzivity ve slevě koupíte na Xzone.cz - Detroit za 699 Kč, God of War taktéž za 699 Kč a Spider-Mana za 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama