20 minut záběrů z hraní Just Cause 4
Just Cause 4 Novinka 20 minut záběrů z hraní Just Cause 4

20 minut záběrů z hraní Just Cause 4

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Je libo levitující tank a další šílenosti v podání Rica Rodrigueze a jeho výbavy?

Reklama

Ani tento týden nebudeme ochuzeni o novinky spojené s Just Cause 4 od Avalanche Studios. Tentokrát došlo na vydání záznamu prezentace, který nabízí zhruba 20 minut záběrů z hraní již čtvrtého akčního řádění Rica Rodrigueze, s nímž tentokrát navštívíme jihoamerickou zemi Solís. Čtvrtý díl Just Cause nám tentokrát představuje herní ředitel Francesco Antolini a hraní se ujal producent Bryan Rodriquez.

Záběry pochází z betaverze a i když jejich obrazová kvalita není vždy úplně ukázková, přeci jen nabízí výživný souhrn toho, co nás v Just Cause 4 čeká. Vidět můžete relativně pestré prostředí, neméně pestré využívání háku, případně řízení vzdušných i pozemních vozidel a plachtění s padákem. Nechybí ani ukázka vlivů počasí a obrazovky úpravy Ricovy výbavy a samozřejmě nějaká ta destrukce. Tvůrci se navíc opět chlubí, co všechno je možné s novými herními možnostmi podniknout, následkem čehož se lze pokochat třeba tankem, který létá díky přichyceným balonům a tryskám a zároveň může dál střílet na nebohé nepřátele.

Spatřit můžete i některé herní prvky, které byly již v Just Cause 3, včetně nepopulárních online žebříčků. Snad budou tentokrát online služby fungovat lépe než posledně a nestane se, že by jejich výpadek opakovaně přerušoval vaše čistě singleplayerové hraní jako posledně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama