20 minut ze zombie módu Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka 20 minut ze zombie módu Call of Duty: Infinite Warfare

20 minut ze zombie módu Call of Duty: Infinite Warfare

Michal Burian

Michal Burian

7

Zombies in Spaceland režim pro čtyři hráče v kooperaci.

Reklama

Jednotlivé díly série Call of Duty už delší dobu nenabízejí pouze příběhovou kampaň a multiplayer, ale rovněž speciální zombie mód. Ten bude poprvé součástí i Call of Duty od Infinity Ward. V nadcházejícím Call of Duty: Infinite Warfare si budete moci v kooperaci s dalšími třemi hráči užít režim Zombies in Spaceland, který je ve stylu Black Ops 3.

Na začátku vás čeká krátké seznámení se zápletkou čtyř herců, kteří byli režisérem Williardem Wylerem pozváni do zábavního komplexu z dob 80. let minulého století. Úvod se nese v komiksovém duchu. Po krátkém seznámení se jde rovnou do akce. Čtveřice hrdinů bojuje o život, na jejich mase by si s chutí pošmákla horda krvelačných nemyslících bytostí. Vašim úkolem je se ubránit zombíkům a hlavně si to celé pořádně užít.

V přežívání vám bude pomáhat DJ, kterého ztvárnil David Hasselhoff, s podobnou úlohou jako Shadow Man nebo Démonický hlasatel z Black Ops od Treyarchu.

Pokud vás bavil zombie mód v předešlém Call of Duty, tak budete vrnět blahem i u Zombies in Spaceland, který jde ve šlépějích svého předchůdce. Za každého zabitého zombíka získáváte peníze, které můžete utratit za lepší vybavení, zbraně a munici. Větší obnos je dobré uložit v bance, abyste o něj v případě smrti nepřišli. Za peníze rovněž odemykáte další levely.

Ve videu nás zaujmul ohňostroj, který účinně eliminuje blížící se zombíky, minihra s házením míče do koše, vlna zombíků na tanečním parketu nebo strašidelná jízda, která je další minihrou v Infinite Warfare.

Cílem vývojářů bylo, aby Zombies in Spaceland mód byl zábavný. Zda se to povedlo, to budeme moci na vlastní kůži vyzkoušet již tento pátek, kdy Call of Duty: Infinite Warfare vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zatím se podívejte na záznam oficiálního streamu:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama