22 minut z psychologického hororu Visage
Visage Novinka 22 minut z psychologického hororu Visage

22 minut z psychologického hororu Visage

Michal Burian

Michal Burian

3

Vývojáři psychologického hororu Visage se inspirovali zrušenými projekty P.T. a Silent Hill od Hidea Kojimy a režiséra Guillerma del Tora.

Reklama

Rádi se při hraní her bojíte? Tak potom si počkejte na psychologický horor Visage. Vývojáři této hry se inspirovali zrušenými projekty P.T. a Silent Hill od japonského designéra Hidea Kojimy a režiséra Guillerma del Tora.

Visage se odehrává v osmdesátých letech minulého století v odlehlém městě. Konkrétně ve starém, obrovském domě, kde se staly hrozné věci. Vy je prožijeme v kůži tajemného muže jménem Dwayne. Toho straší oběti tohoto domu z minulosti.

Dům má být natolik velký, že se v temných chodbách budete moci dokonce ztratit. Vývojáři ze studia SadSquare (převážně mladí nadšenci) mluví o nekonečném bludišti. Při průzkumu budete postupně odhalovat minulost honosného sídla, což nebude vůbec jednoduché, a hlavně vám různé problémy a vraždy jednotlivých rodin, které v domě žily, nedají spát.

Dokonce budete svědky všech událostí z minulosti. Uvidíte tak dům v mnoha verzích. Hlavní ale bude přežít a postarat se o to, aby se hlavní hrdina nezbláznil. Náplň hry má být hutná, v domě mělo žít deset odlišných rodin, mnoho z nich umřelo surovým způsobem, zatímco jiní žili v domě poklidný život. Šlo o náhodu nebo nějakou záhadu? Na to budete muset přijít.

Herní doba by měla být zhruba 6 až 8 hodin. Z dnešních gameplay záběrů to ale vypadá, že si tvůrci ukousli až moc velké sousto. Mnohým připadá Visage až moc předvídatelně, což u hororu není vůbec dobře. Co myslíte, jaký máte dojem z ukázky, kterou přineslo IGN?

Visage vyjde v nestanovený termín na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hra bude podporovat virtuální realitu u zařízení PS VR, HTC Vive a Oculus Rift.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama