22. srpna vstoupí Quake Champions do Early Access fáze
Quake Champions Novinka 22. srpna vstoupí Quake Champions do Early Access fáze

22. srpna vstoupí Quake Champions do Early Access fáze

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Hra se také dočká nového obsahu, jehož doménou je klasický a dlouho očekávaný šampion Doomguy.

Reklama

Quake Champions se už nějakou dobu nachází ve fázi uzavřené bety, do které se můžete dostat prostřednictvím klienta Bethesda.net. Již brzy se ale situace změní. 22. srpna vstoupí Quake Champions do Early Access fáze, v níž bude hra dostupná nejen přes Bethesda.net Launcher, ale i přes Steam, přičemž nabídne 4 herní módy, 11 šampionů a několik map.

V rámci Early Access fáze si budete moci zakoupit Champions Pack. Jak už víme, Quake Champions bude v základu zdarma s tím, že budete mít bezplatný přístup k veškerému hernímu obsahu. Jediné omezení se týká šampionů. Zdarma budete moci vždy využívat základního Rangera a ostatní postavy si můžete na čas pronajmout za herní měnu nebo koupit všechny najednou a natrvalo za reálné peníze díky Champions Packu. Ten je vhodný zejména pro ty, kteří chtějí jednou zaplatit a mít následně bez omezení k dispozici veškerý obsah hry. Tvůrci takto chtějí uspokojit jak hráče, jimž se kvůli přístupu ke hře nechce platit, tak veterány zvyklé na to, že si koupí plnou hru a mají ke všemu přístup.

Champions Pack bude v Early Access fázi k dostání za 29,99 amerických dolarů a po vydání plné hry bude stát 39,99 dolarů. Kromě neomezeného přístupu ke všem 11 aktuálním šampionům budete mít díky němu přístup i ke všem postavám, které tvůrci vydají v budoucnu, přičemž se do konce roku 2018 počítá s minimálně šesti novými šampiony. Součástí Champions Packu je také exkluzivní skin pro Rangera, jenž bude k dispozici jen po dobu trvání Early Access fáze, a tři krabice, v nichž najdete předměty pro vizuální úpravu profilu, šampionů nebo zbraní.

Jestli chcete hrát Quake Champions na Steamu, budete si muset koupit Champions Pack nebo počkat na vydání free-to-play verze. Jestli jste se již zúčastnili uzavřené bety a chcete hru dál hrát přes Bethesda.net Launcher, můžete tak učinit, přičemž se pak hra bude chovat jako free-to-play verze, takže budete hrát na stejných serverech jako majitelé Champions Packu s možností kdykoliv si pronajmout jednotlivé hrdiny nebo koupit celý Champions Pack. Jinak jsou podmínky přístupu shodné.

Spolu se vstupem do Early Access fáze se Quake Champions dočká dalšího obsahu. Konkrétně jde o mapy Church of Azathoth a Tempest Shrine, výzvy Rune Challanges, hlasový chat, nové možnosti vizuální úpravy šampionů a zbraní, tutoriál, střelnici nebo Lore System, díky němuž můžete v každé aréně nacházet Lore předměty ukryté ve vázách. Když najdete 10 předmětů pro určitého šampiona, odemkne se vám pro něj speciální skin.

Nejvýraznější novinkou je ale nový šampion, Doomguy. Fanoušci se konečně dočkali a tentokrát bude Doomguy samozřejmě vypadat stejně jako v restartu Dooma z loňského roku. Aktivní schopností této dlouho očekávané postavy je možnost nadělat z nepřátel krvavé cucky pouhými údery pěstí, zatímco pasivní schopnost mu propůjčuje možnost dvojitého skoku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama