26. dubna bude odhaleno Call of Duty: Black Ops 3
Novinka 26. dubna bude odhaleno Call of Duty: Black Ops 3

26. dubna bude odhaleno Call of Duty: Black Ops 3

Michal Burian

Michal Burian

88

Teaser Back in Black a hlášky z předešlých dílů jasně dokládají, že se 26. dubna dočkáme odhalení nového Call of Duty, které bude pokračovat v sáze Black Ops. Zmíněn je také Alex Mason. <strong>Nyní zcela oficiálně. Podíváme se do budoucnosti.</strong>

Reklama

Aktualizace: Dnes ráno se navíc objevily další informace, konkrétně jde o první obrázek, který jasně říká, že se hra bude odehrávat v budoucnosti a my budeme mít k dispozici speciální oblek který nápadně připomíná exoskelet z Call of Duty: Advanced Warfare. Mluví se o tom, že by nás Black Ops 3 mělo zavést do temné vzdálené budoucnosti, která zajistí, že půjde o nejtemnější a nejambicióznější Call of Duty v historii známé a velmi dobře prodávané série.

V temné budoucnosti povstanou noví Black Ops vojáci, kteří dokážou smazat rozdíly mezi lidskostí a technologií, kterou lidé vytvořili, aby měli převazu nad nepřítelem. Nejmodernější vojenská robotika totiž definovala válku.

Black Ops 3 má nabídnout tři herní módy, a to kampaň, multiplayer a zombie. V kampani pravděpodobně budou flashbacky za Alexe Masona, což byl hlavní protagonista Black Ops I a vrátil se i v Black Ops II.

Původní zpráva

Po dnešním teaseru můžeme všechny spekulace hodit za hlavu a do kalendáře si poznamenat, že v listopadu letošního roku vyjde Call of Duty: Black Ops 3. Neoficiální informace a domněnky se tak staly skutečností. Dokazuje to video níže, kde je krásně vidět číslovka tři a krom toho ještě uslyšíte hlášky z předešlých dvou dílů a zmíněn je i Alex Mason, hlavní protagonista Call of Duty: Black Ops, který se v Black Ops II vrátil a byl hratelný v misích odehrávajících se v roce 1980, stejně tak jako NPC a hlavní protagonista.

Call of Duty: Black Ops 3 bude odhaleno přesně 26. dubna 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama