2K chystá oznámení významného AAA titulu. Mafie 3?
Novinka 2K chystá oznámení významného AAA titulu. Mafie 3?

2K chystá oznámení významného AAA titulu. Mafie 3?

Michal Burian

Michal Burian

36

Vyjít má do 31. března příštího roku. Dočkáme se vyhlíženého pokračování Mafie?

Reklama

Společnost 2K Games hodlá brzy oznámit nový AAA titul, který vyjde do 31. března 2016. Hra bude pravděpodobně představena příští měsíc na E3 v Los Angeles. Podle slov 2K bude pro ně tato výstava hodně významná.

Zatím není jasné, o jakou hru by mohlo jít. Každého ve spojení s majoritním AAA titulem od 2K Games každého napadne pokračování Mafie. Třetí díl dříve úspěšné české hry od Illusion Softworks (později 2K Czech) naznačovaly konkurzy na tři postavy a později také Rick Pasqualone, dabér Vita v Mafii 2. To signalizuje, že se Pasqualone znovu podílí na Mafii. Není tak divu, že mnozí si to spojují s tím, že Mafie 3 bude navazovat na druhý díl.

Připomeňme, že konkurz se týkal třech postav. Agentura odhalila, že jednou z postav má být Franklin. Afroameričan a napůl běloch narozený v Lousianě. Jde o sirotka, který vyrůstal na jihu USA, jenž byl v historii známý rasovou segregací. Franklin se po válce vrátil do Lousiany, aby se z něho stal chytrý a silný muž, který splní práci nehledě na cenu a je velmi loajální k těm, které považuje za rodinu.

Další postavou měl být Tony, taktéž narozený v Lousianě. Má jít o tichého, štíhlého Itala kolem třicítky, který chodí vždy perfektně vymóděný. Nejde však o typického gangstera, ale spíše o příliš organizovaného člověka s posedlostí penězi. Samozřejmě má italský přízvuk.

Poslední postavou potom Mickey, další Ital věkově pro změnu kolem dvacítky. Má průměrnou postavu a podle všeho rychleji mluví, než myslí. Navíc je obtěžkán starostmi se špatně placenou prací a drahým nájmem.

Případně by mohlo jít ještě o „intenzivní akční hru“, která je ve vývoji v novém studiu Hangar 13. Tvůrčí celek založil Haden Blackman, vedoucí vývoje projektů Star Wars Galaxies a The Force Unleashed. Není ale jasné, zda pracují na zbrusu nové hře nebo pokračování některé série. Objevují se názory, že právě Hangar 13 dostal na starost Mafii 3.

A jsme zpět u Mafie. Anonymní zdroje na začátku loňského roku říkaly, že vývoj Mafie 3 byl restartován a přesunut do studia v San Franciscu. Tým v SF založil v roce 2013 Rod Fergusson, bývalý vývojář z Epic Games, který před založením studia pomohl Irrational Games v dokončení BioShock: Infinite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama