2K Games brzy odhalí tajemnou hru
Borderlands 3 Novinka 2K Games brzy odhalí tajemnou hru

2K Games brzy odhalí tajemnou hru

Michal Burian

Michal Burian

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Připravovaný projekt pochází z jedné z největších a nejoblíbenějších značek tohoto vydavatele.

Reklama

Společnost Take-Two pomalu láká na tajemnou hru od 2K Games, která pochází z jedné z největších a nejoblíbenějších značek tohoto vydavatel. Projekt by měl být brzy odhalen, počítá se s ním na fiskální rok 2020 a firma slibuje, že se s námi brzy o to podělí.

Generální ředitel Strauss Zelnick na dotaz analytika řekl, že mají velmi vysoká očekávání o tomto titulu, ale už neřekl, o co vlastně jde.

Původně byl tenhle projekt v plánu na fiskální rok 2019, tedy od dubna 2018 do března 2019, ale pak byl odložen a nově dorazí mezi dubnem 2019 a březnem 2020, a jde o pokračování nějaké zaběhnuté série od 2K. Nejnovější vyjádření pak naznačuje brzké představení.

Spekulace zase mluví o Borderlands 3 od Gearboxu. Pokračování komiksové střílečky je nám už dlouho slibováno a víme s jistotou, že se připravuje. Je to ale jedna z největších franšíz tohoto vydavatelského domu?

Když už mluvíme o Take-Two, tak v rámci 2K Games bylo založeno nové studio v Silicon Valley, které vede Michael Condrey, pracoval na sérii Dead Space a několika dílech Call of Duty, byl spoluzakladatelem Sledgehammer Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama