2K odhaluje pokračování akce The Darkness
The Darkness Novinka 2K odhaluje pokračování akce The Darkness

2K odhaluje pokračování akce The Darkness

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Společnost 2K oznamuje druhý díl skvělé hororové akce The Darkness, která by se měla objevit už na podzim letošního roku na PC, PS3 a Xbox360.

Reklama

Ve hře se do své role vrátí Jackie Estacado, nyní šéf mafiánské rodiny Franchetti. Švédský vývojářský tým Starbreeze Studios však tentokrát vývoj přenechal studiu Digital Extremes, známému pro své angažmá v sérii Unreal Tournament a BioShock 2.

„The Darkness II je kolotoč temného násilí. Je to překrásně stylizovaná noční můra,“ řekl šéf 2K Christoph Hartmann. „The Darkness II pokračuje v tradici studia, které nabízí kvalitní, inovativní hry, jež jsou po okraj naplněny atmosférou a skvělých příběhem.“

„Hra představuje unikátní postoj v souboji temnoty proti světlu. Spojte to s arzenálem moderních zbraní a brutálními útoky Temnoty a démonů, které má Jackie k dispozici a vyjde vám další titul, který ukazuje naše hodnoty. Tvorbu her pro hráče.“

Titul by se měl tentokrát objevit vedle konzolí i na PC, což je rozhodně krok dopředu. Více informací očekávejte v nadcházejících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama