2K představili neomezenou bezplatnou trial verzi Battlebornu
Battleborn Novinka 2K představili neomezenou bezplatnou trial verzi Battlebornu

2K představili neomezenou bezplatnou trial verzi Battlebornu

Michal Burian

Michal Burian

31

Jedinou překážkou jsou rotující hrdinové.

Reklama

Konečně, konečně dostala komiksová střílečka Battleborn bezplatnou verzi. Trvalo to dlouho, aby si společnost 2K Games uvědomila, že jinak to nepůjde. Battleborn vyšel v květnu loňského roku a nedokázal dostatečně zaujmout. Overwatch od Blizzardu tuhle střílečku smetl plnou rychlostí.

Battleborn je tak od dnešního dne zdarma. Všichni hráči na PC, PlayStationu 4 (v EU až od 13. června) a Xboxu One si mohou stáhnout neomezenou trial verzi. Ta obsahuje vše z multiplayeru, včetně všech módů (Incursion, Meltdown, Capture a Face-Off) a map.

Jedinou překážkou jsou rotující hrdinové. Ve hře jich je celkem 30, vy ale každý týden budete mít přístup jen k šesti. Lehce se tak stane, že si v jednom týdnu oblíbíte postavu, která v tom dalším nebude dostupná. Ke všem hrdinům se dostanete jenom tak, že si Battleborn koupíte. Cena upgradu je 30 euro na Steamu a 899 Kč na PlayStation Store a Xbox Store.

Vydavatel v současné době nespecifikoval, do kdy bude trial verze dostupná. Předpokládáme, že postupně Battleborn přejde na free-to-play model. V opačném případě nebude mít moc velkou šanci přežít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama