2K si na sociálních sítích hraje s materiály Mafie 2, zatím ale nemá co oznámit
Novinka 2K si na sociálních sítích hraje s materiály Mafie 2, zatím ale nemá co oznámit

2K si na sociálních sítích hraje s materiály Mafie 2, zatím ale nemá co oznámit

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Někdo spravující britský Twitter 2K se nejspíš jen nudí, což má za následek zveřejnění obrázku vedoucího ke spekulacím o brzkém oznámení Mafie 3.

Reklama

Není to tak dávno, co jsme informovali o registraci domén pro dlouho očekávanou Mafii 3, a nyní tu máme něco dalšího, i když v tomto případě jde pravděpodobně jen o výstřel Coltem 1911 do černočerné tmy.

Na Twitter účtu 2K Games pro Spojené království se dnes objevila fotografie menu Mafie 2, což ihned vyvolalo dohady o tom, že to může být nějaký náznak brzkého příchodu informací o pokračování.

Naděje ale brzy zchladily dvě věci. Zaprvé, krátce po fotografii menu Mafie 2 následovala fotografie prvního BioShocku, což naznačuje, že se jen někdo příliš nudil. A zadruhé, v reakci na jeden nadšený komentář správce Twitter účtu 2K prohlásil, že v případě nové hry ze série Mafia nemají co oznámit.

Pokud tedy někde uvidíte, že se této aktivitě na Twitteru přikládá nějaká váha, raději buďte zdrženliví. Samozřejmě existuje možnost, že jde skutečně o nějaký náznak a 2K jen mlží a v podstatě tvrdí, že nemůžou hru oznámit v tuto chvíli, jen aby ji oznámili někdy v blízké budoucnosti, ale je lepší nedělat si žádné naděje.

Aktivita 2K spojená s Mafií je ale v poslední době přeci jen vyšší než kdy jindy, což dokazují nedávno zaregistrované domény.

Pokud bychom chtěli opravdu šílet a hledat konspiraci úplně všude, mohli bychom upozornit i na to, že na začátku července byla Mafia 2 ve velké slevě na Steamu. To by nebylo nic zvláštního, ale v předešlých dvou letech byla Mafia 2 ve slevě vždy v prosinci a v červnu, nikdy ne v červenci, a vždy šlo o 75% slevu. Tentokrát hra byla v 80% slevě. Slevy titulů od 2K navíc občas předchází oznámení sequelů, oznámení XCOMu 2 kupříkladu předcházela sleva XCOM: Enemy Unknown.

Ale jestli je hledání spojitostí na Twitteru pouhým výstřelem do tmy, tak tohle už je vyloženě slepá dávka z Thompsona 1928 srovnatelná s šílenstvím kolem Half-Life 3. Ještě že fanoušci Mafie ještě nejsou tak daleko. A ještě že jsou šance na brzké oznámení Mafie 3 v porovnání s třetím Half-Life o poznání vyšší. Srpnový Gamescom stále není vyloučený, zatím nezbývá než prostě věřit lidem z 2K, že v tuto chvíli nemají co oznámit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama