The Quarry Novinka 30 minut z hraní The Quarry

30 minut z hraní The Quarry

Jan Urbančík

Jan Urbančík

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Nový horor od Supermassive Games se předvádí ve výživné ukázce.

Reklama

Před pár týdny byl oznámen nový horor od studia Supermassive Games, autorů Until Dawn či antologie The Dark Pictures. Hra nese název The Quarry a prožijeme v ní poslední noc letního tábora v kůži devíti teenagerů. Dnes jsme se dočkali opravdu velkorysé porce záběrů přímo ze hry, magazín IGN totiž přinesl 30 minut dlouhé video.

V něm můžeme vidět, že se titul hraje velmi podobně jako všechny ostatní od tohoto studia. Adventurní část tvoří chození a zkoumání předmětů, vše je opět řešeno statickou kamerou. Najdeme zde ale samozřejmě i spoustu cutscén, které posouvají příběh dál. Navíc během nich budeme již tradičně dělat různá rozhodnutí, která mohou silně ovlivnit následující události a osudy jednotlivých postav.

Ukázka sleduje dvojici hrdinů a jejich cestu autem, během níž potkají velmi zvláštního policistu. Detailně ji zde popisovat asi nemá smysl, a proto vás odkážu na samotné video.

The Quarry vychází 10. června na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S. Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama