37 druhů zvířat v loveckém simulátoru z Belgie
Novinka 37 druhů zvířat v loveckém simulátoru z Belgie

37 druhů zvířat v loveckém simulátoru z Belgie

Michal Burian

Michal Burian

2

Hory v Coloradu, dubové lesy ve Francii, zasněžené pláně na Aljašce nebo Skotské vrchoviny.

Reklama

Začátkem roku sice vyšel na počítače lovecký simulátor theHunter: Call of the Wild, který v naší recenzi dostal 6/10, ale pokud hledáte něco jiného, tak dostanete možnost. V červnu má na PC, PlayStation 4 a Xbox One dorazit Hunting Simulator od belgického studia Neopica, které v roce 2007 založili čtyři veteráni herního průmyslu. Specializují se ale na menší hry, zejména pro děti, například I Love My Pony.

Hunting Simulator se má pochlubit otevřenou divokou krajinou, kde bude velké množství loveckých oblastí a stovky úkolů, které je třeba splnit. Postupně se podíváte do hor v Coloradu, dubových lesů ve Francii, zasněžených pláních na Aljašce, Skotských vrchovin, k velkým jezerům v Albertě nebo do kaňonů a suchých pláních v Texasu. V těchto oblastích budete lovit celkem 37 druhů zvířat. Každý druh má být přesně vymodelován a ve hře působit co nejrealističtějším dojmem, včetně chování.

K dispozici budete mít 17 střelných zbraní. Nechybí dlouhé luky, kuše a samozřejmě pušky zastoupeny značkami Browning a Winchester. K tomu všemu budete mít různé a nezbytné doplňky. Má jich být téměř 50 a neobejde se bez nich žádný moderní lovec, včetně vábniček a nástrah.

V kampani bude připraveno 111 misí, některé vás mají zavést k zajímavých zvířatům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama