37 minut záběrů z hraní Thronebreaker: The Witcher Tales
Thronebreaker: The Witcher Tales Novinka 37 minut záběrů z hraní Thronebreaker: The Witcher Tales

37 minut záběrů z hraní Thronebreaker: The Witcher Tales

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

S komentářem tvůrců a bez příběhových spoilerů.

Reklama

V posledních týdnech bylo možné nejednou narazit na různé záběry z hraní, které lákaly na Thronebreaker: The Witcher Tales od CD Projektu RED. Chystané RPG využívající karetní mechaniky hry Gwent: The Witcher Card Game jsme tudíž mohli vidět v různých videích od zahraničních médií nebo v záznamu oficiálního stramu vývojářů. Teď se ale přidává dalších 37 minut záběrů, které pochází přímo od tvůrců.

CD Projekt RED slibuje, že nejnovější gameplay video je bez příběhových spoilerů. Hlavně ale slibuje návrat do temného a brutálního světa Zaklínače, což mají záběry jasně demonstrovat. Jako již tradičně v nich uvidíte pohyb po herní mapě, pestré a více či méně komplexní bitvy ve formě karetních zápasů, rozhovory nebo správu tábora a armády královny Meve, jejíž role se při hraní ujmeme. Vše je doprovázeno komentářem tvůrců.

Thronebreaker: The Witcher Tales vychází 23. října na PC, přičemž bude k dispozici exkluzivně přes GOG.com. 4. prosince budou následovat konzolové verze pro PS4 a Xbox One. Stejná data vydání platí rovněž pro plnou verzi Gwentu, která 23. října, potažmo 4. prosince opouští fázi otevřené bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama