48 minut záběrů z hraní Cyberpunku 2077
Cyberpunk 2077 Novinka 48 minut záběrů z hraní Cyberpunku 2077

48 minut záběrů z hraní Cyberpunku 2077

Martin Cvrček

Martin Cvrček

77
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Každý může nyní vidět to co novináři před několika dny.

Reklama

Tak se konečně dočkala i široká veřejnost. Po uzavřené prezentaci padesátiminutového dema za zavřenými dveřmi, která probíhala na E3 i na Gamescomu, se může každý pokochat prvními záběry z hraní Cyberpunku 2077. CD Projekt RED to vzal pěkně od podlahy a namísto pouhé ochutnávky nebo letmého sestřihu vypustilo do světa celých 48 minut dema, které bylo prezentováno novinářům. Stále tedy platí, že cokoliv, co uvidíte, není finální. Konečně to ale i běžným smrtelníkům dává dobrou představu o tom, co od Cyberpunku 2077 čekat a co hra nabídne.

Z pohledu ženské varianty hlavní postavy s označením V uvidíte detailní (a přelidněné) ulice a budovy města Night City, nějaké ty prestřelky, využívání zbraní, technických zlepšováků, implantátů a různých předmětů nebo interakci s parťákem jménem Jackie. Nechybí ani ochutnávka rozhovorů a rozhodování či takové detaily, jako je například byt hratelné postavy, v němž hraje skladba skupiny Samurai známé z deskovkové předlohy, tedy z Cyberpunku 2020.

Demo, které prezentuje plnění questu nedlouho po začátku hry, nabízí něco i pro příznivce řízení auta a přestřelek během jízdy. Všimnout si lze také zkoumání předmětů v inventáři, hackování či přítomnosti násilí a nahoty, protože Cyberpunk 2077 je koneckonců dospělá hra. Celkově lze pak obdivovat pokročilou grafiku, dobře padnoucí hudební doprovod a ozvučení či řádnou atmosféru. Ke konci videa se totiž dočkají i ti, kteří od kyberpunku očekávají noční zasazení plné neonů, kouře a ostrých světel. To všechno v pohledu z první osoby, z něhož vystoupíme jen během cut-scén, případně za volantem a v rámci inventáře a dalších šikovných obrazovek. Mimochodem, hlas, který slyšíte, patří scénáristovi Borysovi Pugacz-Muraszkiewiczovi z CD Projektu RED, který zjevně na ničem nešetřil.

Pokud nicméně dáváte přednost čtení před koukáním, můžete se ponořit do našich dojmů z Gamescomu, případně do předešlého zpravodajství.

Cyberpunk 2077 předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama