4X strategie Humankind odložena
Humankind Novinka 4X strategie Humankind odložena

4X strategie Humankind odložena

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy Windows PC

Konkurence Civilizace dorazí až v létě.

Reklama

Tahovou strategii Humankind, která má velmi blízko k sérii Civilizace, jsme vám detailně představili před několika měsíci v dojmech z bety s označením Lucy. Hra mě už tehdy velmi zaujala, i přes mou prvotní skepsi. Jak jsem napsal ve zmiňovaném článku, jde o něco víc než jen jednoduchý klon Civilizace. Vydání jsem tak netrpělivě vyhlížel, Humankind mělo vyjít už 22. dubna. Bohužel, fanoušci strategií si budou muset počkat o něco déle. Vývojáři z Amplitude Studios totiž oznámili odklad na 17. srpna.

Vyjádření na sociálních sítích napsal Romain de Waubert, Chief Creative Officer:

"Když jsme založili Amplitude, snili jsme o tom, že vytvoříme hru jako Humankind. Tato hra pro nás znamená hodně a chceme tak splnit očekávání naší komunity.

Hráči byli vždy srdcem filozofie studia Amplitude. Díky odkladu na 17. srpna budeme mít více času věnovat se komunitě a také více času na odladění celé hry, aby byla skvělá už v den vydání."

Vývojáři pak vydali speciální video z proběhlé bety a podělili se o statistiky, které naleznete níže. Celkově bylo odehráno 26 tisíc her a dokonce 2,7 milionů tahů. Hráči nehráli zrovna mírumilovně, proběhlo totiž 466 tisíc bitev. Na druhou stranu ale dohromady postavili 8,5 milionů městských čtvrtí.

4X strategie Humankind odložena
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama