600 milionů hodin odehráno v Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black Ops Novinka 600 milionů hodin odehráno v Call of Duty: Black Ops

600 milionů hodin odehráno v Call of Duty: Black Ops

Michal Burian

Michal Burian

11

Call of Duty: Black Ops zasáhlo další monstrózní milník, Actvision oznámil, že 20 miliónů hráčů dohromady odehrálo neuvěřitelných 600 milionů hodin v online multiplayeru.

Reklama

Když se nějaké hře daří, ihned se její společnost pochlubí se statistikami. To se stalo i dnes. Activision se nechal slyšet, že Call of Duty: Black Ops komunita tvoří 20 milionů hráčů, která v online multiplayeru odehrála dohromady již 600 milionů hodin.

Black Ops bylo vydáno po celém světě 9. listopadu minulého kalendářního roku, mělo pouhých osm týdnů na to, aby dosáhlo na výše zmíněné monstrózní a neuvěřitelné statistiky.

Samotný Eric Hirschberg, šéf Activision Publishing, si myslí, že se "Call of Duty v mnoha ohledech může stát nejpoužívanější zábavní sociální sítí." Bobby Kotick, boss Activision, k tomu ještě dodal: "Call of Duty je nedílnou součástí sociálního života v jakékoliv formě digitální komunikace."

Pro zajímavost ještě uveďme, že předchůdce Black Ops, tedy Modern Warfare 2, hrálo online čtyři měsíce po vydání 25 milionů hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama