64 hráčů v 16 týmech v ohnivém kruhu. To je Battle Royale v Battlefieldu V
Battlefield V Novinka 64 hráčů v 16 týmech v ohnivém kruhu. To je Battle Royale v Battlefieldu V

64 hráčů v 16 týmech v ohnivém kruhu. To je Battle Royale v Battlefieldu V

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Největší mapa v historii série Battlefield.

Reklama

Na popularitu Battle Royale v letošním roce zareagují dvě velké značky. Speciální mód podle tohoto fenoménu bude mít Call of Duty: Black Ops 4 i konkurenční Battlefield V. Blackout se nám už odhalil, teď je na řadě Electronic Arts.

Battle Royale mód v Battlefieldu V se jmenuje Firestorm. Vývoj má na starost studio Criterion Games, které připravuje válku v ohnivém kruhu pro 64 hráčů rozdělených do 16 týmů (v každém družstvu tak budou 4 hráči). Starost vám budou dělat nejen ostatní vojáci z řad hráčů, ale především ohnivý kruh. Oheň postupně sílí a po kousíčkách zmenšuje bojiště. Nepozorné jedince může oheň rychle uvěznit.

To vše se odehrajete na největší mapě v historii série Battlefield. K dispozici bude nespecifikovaný počet vozidel a samozřejmě se hráčům v družstvech radí, aby spolupracovali, navzájem se kryli atd. Dopředu vás požene několik typů cílů, fungují podobně jako ty, které obsahuje ikonický režim Conquest. Mluví se o cílech na fixních místech a poté o náhodných cílech.

Battlefield V vyjde 20. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Firestorm by měl být hratelný o něco později. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama