7 Days to Die je survival se zombíky
7 Days to Die Novinka 7 Days to Die je survival se zombíky

7 Days to Die je survival se zombíky

Michal Burian

Michal Burian

12

Podporuje ho Telltale Publishing. Co hra nabízí?

Reklama

Včera ráno jsme vás informovali o tajemné hře, na kterou lákala nově založená společnost Telltale Publishing. Dnes už víme, že jde o survival se zombíky pojmenovaný 7 Days to Die, který je v předběžném přístupu na Steamu od 13. prosince 2013. Právě Telltale Publishing se rozhodli titul podpořit a pomoci s jeho vydáním na konzole PlayStation 4 a Xbox One, které se budou prodávat v červnu 2016 v krabicové i digitální podobě.

7 Days to Die má na svědomí nezávislé texaské studio The Fun Pimps, které podle uživatelských recenzí nešláplo vedle. Gamesu hraje přes 1,5 milionů hráčů z celého světa. Odehrává se v brutálním a nemilosrdném post-apokalyptickém světě, který je plně otevřen a prý kombinuje FPS, survival horor, tower defense a RPG. Nechybí tak boj, crafting s výrobou a opravou zbraní, oblečení, brnění, nářadí nebo vozidel (přes 400 receptů), plenění, hornictví, průzkum a postupné vylepšování vaší postavy.

S ostatními hráči můžete buď spolupracovat - společně stavět osady nebo útočit na základny dalších hráčů. Právě v obrovském otevřeném světě si můžete vytvořit téměř cokoliv. Důležitým prvkem je náhodně generovaný svět, kdy žádná nová hra nebude úplně stejná. Narazíte na jiná města, obce, jezera, hory, údolí, silnice, jeskyně či divokou zvěř. Vývojáři měli připravit přes 300 různých míst.

Pokud se vám nebude náhodně generovaný svět s přáteli a dalšími hráči zamlouvat, můžete hrát Navezgane kampaň s různými misemi a questy, třeba hledání pokladů atd.

7 Days to Die koupíte na Steamu za 22,99 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama