9 minut z RAGE 2 přímo od vývojářů
RAGE 2 Novinka 9 minut z RAGE 2 přímo od vývojářů

9 minut z RAGE 2 přímo od vývojářů

Michal Burian

Michal Burian

21
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Takhle nám id Software a Avalanche Studios prezentují svou first-person střílečku v otevřeném světě.

Reklama

Máte chuť na šílenou first-person střílečku, která se nebere úplně vážně a nabízí otevřený post-apokalyptický svět se spoustou různých nebezpečných mutantů a speciální schopnosti? Jasně, jeden by si vzpomněl na Far Cry New Dawn, ale až dohrajete spin-off této série, tak se vám bude hodit RAGE 2. To je nám dnes prezentováno v nových gameplay záběrech přímo od vývojářů z id Software a Avalanche Studios, kteří k propagaci využívají pre-beta verzi hry. Video má devět minut a ukazuje především přestřelky, najde se ale také projížďka ve futuristickém terénním voze, obhlídka prostředí z oblohy a efektní výbuchy. Na konci videa je pak menší teaser.

„Poté, co asteroid ničivě udeří na Zemi a je vyhlazeno téměř 80 % lidské populace, dochází k dalšímu úbytku obyvatel. Nemilosrdné a krvežíznivé gangy vládnou otevřeným cestám a tyranská Autorita vládne železnou rukou. Jako Walker, poslední Ranger široko daleko, představujete pro Autoritu přímou hrozbu. Nejprve vás připraví o domov a poté vás ponechají napospas smrti. Nastává váš čas se zuřivě postavit za spravedlnost a svobodu. Postavte se sadistickým gangům v otevřeném světě naplněném rostoucím šílenstvím a nalezni nástroje a techniku potřebnou k potlačení represivní vlády Autority jednou provždy,“ popisuje hru Bethesda.

Za RAGE 2 stojí studia id Software (série Doom) a Avalanche Studios (série Just Cause nebo Mad Max) a dovolí vám objevovat rozlehlý a rozmanitý svět při pronásledování Autority. Čekají na vás bujné džungle, zrádné bažiny nebo sluncem zaplavené pouště. Pustina má skutečně masivní rozlohu a vy máte arzenál, se kterým budete schopni bojovat o každý její centimetr. Nouze nebude o škálu drsných dopravních prostředků, včetně monster trucků, gyrokoptéry a mnohých dalších.

V tomhle světě platí jednoduché pravidlo - žádná pravidla nejsou. Jakmile můžete něco vidět, můžete to i řídit. Přinášejte bolest využíváním kolekce vylepšitelných zbraní, devastujících schopností Nanotrite a Overdrive, které vám umožní jít za mechanické limity. Bojujte se zuřivými frakcemi, abyste dostali pustinu pod svou kontrolu. Každá frakce přinese množství šílenců, mutantů a jiných děsivých monster žíznivých po vaší krvi.

RAGE 2 vyjde 14. května 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama